Simpercek

Április eleji javítócsomag

A mai frissítés két javításból áll, a Hibakód 0 nevezetű mentési buggal néhányan találkoztak már, amikor menteni próbáltak. Ha a Szomszédsági történetek rendszer úgy van beállítva, hogy a szomszédok számára lehetővé tegye a karrier vállalását (Join A Career), mostantól az is normálisan menthető. Ha a probléma elkerülése érdekében kikapcsoltad ezt az opciót, akkor most már tudsz játszani vele.

A My Wedding Stories játékcsomaghoz érkezett egy olyan javítás, hogy a házasodó párok mostantól következetesen tortával élvezhetik a nagy napot.

A javításokról bővebben itt olvashattok. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.86.166.1030 / Mac: 1.86.166.1230

Konzol verzió: 1.57.2

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.