Sims 2 Letöltés

Hogyan töltsd le a Sims 2 Krónikákat?

A Sims 2 óriási népszerűséget hozott a Maxis számára, és nemcsak kiegészítők és cuccok színesítették a simjeink életét az alapjátékhoz, hanem különálló krónikák is készültek a Sims 2 mintájára. Innentől kezdve nem volt megállás a népszerűségüknek, ami azonban manapság nagy szívfájdalom azok számára, akik szívesen nosztalgiáznának vele vagy még soha életükben nem próbálták ki.

Mi az oldal megalapulása óta tartózkodunk az illegális témáktól, a Sims 2 Krónikák viszont sok fejfájást okozott számunkra. Sokan keresik még, és valójában egy ma is élvezhető, kedves játék, boltokból hozzájutni azonban lehetetlen.

A Sims 2 Krónikák ma abandonware programnak minősül, ami azt jelenti, bár a jogok a gyártónál vannak (és maradnak is még évtizedekig), az EA-nak viszont már nem származik anyagi haszna az eladásból, nem viseli gondját a játéknak, és nem lép fel a másolt példányok terjesztése ellen. Joggal feltételezhetjük, hogy a cég már az új verziókra szeretne koncentrálni. Mivel a Sims 2 Krónikák számos retro játék letöltő oldalon megtalálható, úgy döntöttünk, hogy ameddig az EA nem nyilvánítja ki nemtetszését, segítséget nyújtunk azoknak, akik szeretnék kipróbálni ezt a szériát is – akár első simses élményként, akár az újabb Sims verziók rajongójaként.

A játékok csak Windows alatt futtathatók, és kompatibilisek a Windows 10 és 11 operációs rendszerrel is. A régi grafika élvezhetőbbé tehető néhány beállítással/moddal, amelyekhez segítséget kaptok a lenti telepítési útmutatóban. Bízunk benne, sok örömet leltek majd ebben a klasszikus játékban!

Sims 2 Krónikák letöltés és telepítési útmutató

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Shajem94
3 hónappal ezelőtt

Szia Matt!

Elnézést, hogy ez alá a bejegyzés alá írok, de a Sims2 UC alá már nem volt lehetőségem. Letöltöttem és telepítettem az útmutató szerint pontosan, viszont folyamatosan azt írja ki, hogy Origin/EA app szükséges a játék elindításához, ha meg letöltöm és belépek ( van fiókom ) akkor meg kiírja, hogy nem rendelkezem a játékkal. 🙁 Valami megoldást esetleg tudsz ajánlani, hogy tudjak játszani a játékkal? 🙁 Sajnos EA app-on
nincs fent és utána néztem és azt írták nem is lesz valószínűleg már letölthető a Sims 2 az alkalmazáson keresztül.

Köszönöm előre is a válaszod! 🙂

Üdv!