Simpercek

Bazi nagy esküvői javítócsomag

A My Wedding Stories játékcsomag megjelenése óta a Sims csapat egy javítócsomagon dolgozott, amely a simmerek által felvett problémákat orvosolja. A hangsúlyt az esküvői ceremóniákat körülvevő játékmenet javítására helyezték. Néhány viselkedési rendszeren dolgoznak ebben a csomagban, mivel összetett a különböző platformokon, és tudják, hogy a simjeink nem mindig úgy viselkednek, ahogyan azt elvárnánk tőlük.

Tisztában vannak a “Hibakód 0” mentési buggal, kivizsgálják, és az elkövetkező hetekben frissítéssel fogják orvosolni. Egyelőre az ideiglenes megoldásokkal lehet menteni a játékot, amelyekről nemrég írtunk ebben a cikkben.

A javításokról bővebben itt olvashattok. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.86.157.1030 / Mac: 1.86.157.1230

Konzol verzió: 1.56.20

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.