Simpercek

Sims 4 január végi frissítőcsomag

Idén is megindult a frissítőcsomag a Sims 4-hez, mint tudjátok, hogy a 2022-es évet a Valami ünnepelnivaló (Simthing to Celebrate) szezonnal indítjuk. SimGuruRusskii szerint ez az év egy kicsit másképp, és jobban üt, mint a korábbiak. Kíváncsian várjuk az újdonságokat a játékhoz. Számos hibát javítottak ki az alapjátékhoz, Cottage Living kiegészítőhöz, valamint Star Wars – Journey To Batuu játékcsomaghoz is.

Mivel ma jelentik be a Carnaval Streetwear szettet, ezzel a frissítéssel egy új rádióállomást adtak hozzá Carnaval Beats néven, hogy a simjeid (és te is) élvezhessék a brazil karnevál által ihletett ünnepi ritmust a kedvenc hifijükön.

A javításokról bővebben itt olvashattok. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.83.24.1030 / Mac: 1.83.24.1230

Konzol verzió: 1.51

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.