Simpercek

A pizsamapartis hálóruha szett ingyenesen érkezik a Sims 4-hez, de nem mindenkinek

A legutóbbi javítócsomag óta néhány játékos egy új pizsamapartis hálóruha szett előképét (Sleepover Sleepwear Set) fedezett fel a játékfájlokban. Elméletileg a csomag ingyenesen elérhető, a feloldása viszont nem olyan egyszerű. A szett csendes megjelenése 2023. február 28-án volt, ahogy a szivárgás is jelezte: Vajon miért csendes? Mivel az EA sehol nem jelentette be hivatalosan az új szettet. Hol keressük tehát, és hogyan tölthetjük le?

Mint említettük, a szett ingyenesen elérhető, azonban van egy bökkenő, hogy nem mindenkinek lesz lehetősége új pizsamába öltöztetni a simjeit. A kollekció feloldásához előfizetésre van szükség az EA Play szolgáltatásra, amely egy előfizetésen alapuló fizetési mód az EA játékkatalógusához való hozzáférésért. A szett külön nem vásárolható meg.

A szett már letölthető a konzolokra, és megtalálható a Microsoft Store-ban és PlayStation Store-ban is. Az asztali verzió pedig még nem jelent meg.

Nem sokkal később az EA_Cade megerősítette, hogy a Sims 4 Sleepover Sleepwear Set kizárólag konzolokra készül. A szett kizárt a PC/Mac kiadásból, annak ellenére, hogy a játékfájlokban elérhetők a tartalmak. Bár a pletyka általában a “ha a játékfájlokban van, akkor biztosan ingyen jön”, ez a konzolos előfizetéses üzlet cáfolta az esetet.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
pkristof
1 évvel ezelőtt

Kár pedig jó kit-nek tűnik