Szabályzat

Az oldal célja, hogy a magyar Sims rajongó fiatalok/idősebbek szórakoztató és információs felületévé váljon, megismertesse és népszerűsítse a Sims játékot és a játékkal illusztrált történeteket a látogatókkal, és segítséget nyújtson a játék és írás során fellépő nehézségek megoldásában. Használatával a tag tudomásul veszi az alább felsorolt pontokat:

I.Sims Addicts egy olyan, magánszemélyek által üzemeltetett oldal, amely semmiféle kapcsolatban nem áll az Electronic Artsszal. Önkéntes alapon veszünk részt a szerkesztésben, amiért cserébe nem teszünk szert bevételre. Az oldal látogatása és tartalmainak használata ingyenes.

II. Az oldal a Sims Tales utódjaként alakult, frissített profillal, hogy hasonló szellemiségben folytassuk a korábban megkezdett munkát. Megtalálható felületünkön az egykori My Sims oldal Tipptára is, amelynek feltöltésére Galaxyától kaptunk engedélyt.

III. Az oldalon található tartalmak nagy része a közösség munkája, vagy a közösség gyarapítására, szórakoztatására jött létre. Ezen tartalmak engedély nélküli másolásához nem járulunk hozzá.

IV. Az oldalunk nyitva áll bárki számára, legyen bármilyen életkorú, vallású, állampolgárságú, irányultságú. Szívesen látunk mindenkit, aki osztozik hobbinkban, és szeretne egy hasonló érdeklődésű közösséghez tartozni.

V. Fenti kijelentésből következik, hogy a vallási, etnikai, politikai vagy nemi hovatartozást hirdető vagy becsmérlő megjegyzéseket nem nézzük jó szemmel. Az ilyen viselkedést egyszeri figyelmeztetést követően kitiltással jutalmazzuk.

VI. Az oldal alapításával egy békés, egymást segítő közösség kialakítását tűztük ki célul. A személyeskedést, bomlasztó viselkedést, öncélú, bántó megnyilvánulásokat alapelveinkkel ellenkezőnek minősítjük. Ha ez a hozzáállás kérésünk ellenére sem változik, elbúcsúzunk a szabálysértő tagtól.

VII. Az oldalon folytatott nyílt vagy burkolt reklámot nem nézzük jó szemmel. Ha szeretnéd felhívni a figyelmet az oldaladra, keress fel minket, segítünk, ha tudunk.

VIII. Az oldalon látogatói írások publikálására is van lehetőség. Ebben az esetben a tag felelősséget vállal azért, hogy saját szerzeményét küldi be. Plagizálás esetén a cikk és az azt saját munkájaként feltüntető tag is eltávolításra kerül az oldalról. Esetleges jogsértésért az oldal nem vállal felelősséget.

IX. Az oldal védelmében tartózkodunk az illegális témáktól. Letöltési linkek, telepítő kódok megosztása minden felületünkön tilos. Mindettől függetlenül igyekszünk segíteni mindenkinek, tekintet nélkül játéka eredetére.

X. Az oldal használatával a látogató tudomásul veszi, hogy az adminok szabadidejükben foglalkoznak a szerkesztéssel. Előfordulhat, hogy hibázunk, vagy időnként nem marad időnk az oldalra. Az alapvető tiszteletet, normális hangnemet azonban ugyanúgy elvárjuk magunk felé, mint ahogyan mi is megelőlegezzük az olvasóknak. A Sims Addicts tartalmainak használata egy általunk nyújtott lehetőség, amelyet belátásunk szerint megvonhatunk az ellenséges viselkedést tanúsító látogatóktól.

A fenti szabályok betartása mellett kívánjuk, érezd jól magad a közösségben!