Simpercek

Sims 4 – Egy rejtélyes vérfarkas a láthatáron?

A szettek megjelenését ma jelentették be a The Sims hivatalos Twitterén, illetve Facebookján is. A csapat egy bejegyzést tett közzé a megjelenést ünnepelve, valamint két képet a szettekről.

https://twitter.com/TheSims/status/1529879785979097094

Ugye, semmi szokatlan nem látszik a fenti képen? Fókuszálj jobban a hinták közé! A Little Campers szett első közzétett képén a világító szempár nem volt jelen a bokrokban.

A korábbi teóriák alapján vérfarkas fog felbukkanni a következő játékcsomag megjelenésével. Várjátok már az új okkult simet?

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
WolfClaw
1 évvel ezelőtt

Úr isteeen! Én nagyon várom a vérfarkast. Szerintem nagyon hiánypótló lesz. Bár még mindig az a véleményem hogy a Vámpírokkal együtt be lehetett volna hozni őket ha már vérfarkasos vízköpő is került be és abba a városba el tudom képzelni az erdők végett hogy vonyítson egy két farki. De jobb később mint soha. Én nagyon várom. Mindegyik simsben a vérfarkas volt a kedvencem. Vajon világító szemű kutyit kell most is keresni mint a sims2 ben vagy megoldják valami kreatív móddal. Remélem nem úgy lesz mint a mermaid kelp mert az számomra kiábrándító. Nincs izgalom abban hogy elérd az okkult simet.

Last edited 1 évvel ezelőtt by WolfClaw