Simpercek

Érkezik a Sims 4 Modern Menswear szett

A Sims csapat megosztotta velünk az első információkat a Sims 4 Modern Menswear szettről, ami a felnőtt férfidivatra koncentrál, valamint egy vadonatúj blogbejegyzést is kaptunk, amelyben mesélnek a ruhakollekciókról. A szett 2021. december 2-án jelenik meg PC-re, Macre és konzolokra világszerte.

Forradalmasítsd a klasszikusokat a Sims 4 Modern Menswear szett segítségével, amely egy Stefan Cooke által tervezett, gondolatébresztő és elérhető kollekciót tartalmaz. Az újragondolt formák újraértelmezik a hagyományosan férfias divatot, míg a textíliák és minták minden egyes egyedi darabot a mai stílushoz emelnek.

Ismerd meg a részleteket – Frissítsd fel simed ruhatárát divatos alapdarabokkal. A formák bármilyen öltözetnek izgalmat kölcsönöznek, míg a cipzárak, kivágások és redők a hétköznapi öltözékeknek egy kis kortárs jelleget kölcsönöznek.

Kísérletezz a stílussal – Ezek a kifinomult és szubverzív megjelenések újjáélesztik az alapdarabokat. Játssz a fodros vagy redős szoknyákkal és rácsos pulóverekkel, vagy párosíts egy fényes ingruhát ikonikus papucsokkal, hogy modellezzék a felfelé ívelő kultúrát.

A The Sims mindig is egy kreatív célpont volt, ahol a játékosok kifejezhetik magukat, új élményeket fedezhetnek fel és játszhatnak az élettel.

Annak érdekében, hogy a játékosok új és kifejezőbb utakat találjanak az önfelfedezéshez, és hogy beváltsák az ígéretet, hogy több kortárs férfi ruházati lehetőséget kínálnak, a The Sims együttműködött a British Fashion Counciltal – egy nonprofit szervezettel, amely támogatja a brit tervezőtehetségeket és a felelős és kreatív vállalkozásokat, hogy tovább erősítse a brit divatot világszerte -, hogy simsesítsenek egy feltörekvő férfi ruházati márkát és segítsenek a stílus határait feszegetni a következő divatkészlettel, a The Sims 4 Modern Menswear szettel.

Üdvözöllek a Sims virtuális gadróbszekrényében, Stefan Cooke.

A Central Saint Martinson Stefan Cooke és partnere, Jake Burt által vezetett, díjnyertes, londoni székhelyű márka – amely Cooke-ról kapta a nevét – a hagyományos férfiruházatot definiálja. “Fogjuk a férfi ruházat alapvető darabjait, és újrahasznosítjuk őket, akár a textíliákon, akár a sziluetten keresztül” – magyarázza Cooke.

“A márka a férfiasság újradefiniálásáról szól” – folytatja Cooke. “Mindig igyekszünk hitelesek lenni, anélkül, hogy bárkit is kizárnánk. Arról szólunk, hogy a régi elképzeléseket újragondoljuk és finomítjuk, de hihetetlenül modernné tesszük őket, és ezt az elképzelést olyan szintre toljuk, hogy túllépjen olyan dolgokon, mint a nemek.”

A Sims 4 Modern Menswear szett esetében Stefan Cooke a The Sims csapatával dolgozott együtt, hogy a játékosok és a készítők számára világszerte elérhetővé tegye az újkori férfiruhák széles választékát. A 23 darabból álló, a valós Stefan Cooke-kollekciók szimulált újjáalkotása, a ruhadarabok a hagyományostól a forradalmiig, a férfiasig, a nőiesig és mindezek ötvözéséig terjednek. Vannak zakók, nadrágok, öltönyök és cipők, valamint a tervező néhány kedvenc darabja, köztük a Stefan Cooke gyapjú Varsity kabát szoknyával, amely tökéletesen összefoglalja a modern férfiruha evolúcióját.

A dinamikus formák és sziluettek mellett az anyag Stefan Cooke másik jellegzetessége. Az előbbi a férfi ruházat határtalan jövőjébe vezet minket, míg az utóbbi a jól ismert klasszikusok előtt tiszteleg.

“Minden egyes anyagot gondosan kézzel festettünk, hogy a textúra tulajdonságait a részletek karikírozásával utánozzuk” – magyarázza Vincent Joly, a The Sims vezető művészeti igazgatója. “A formák eltúlzása és a kontraszt szabályozása, hogy ne tűnjön túl zsúfoltnak vagy fotórealisztikusnak, ugyanakkor nem csökkentettük túlságosan a részleteket, hogy elveszítsük a szövetek lényegét. Minden egyes darabot úgy hangoltunk, hogy megtaláljuk ezt az édes pontot.”

Burt és Cooke nem csak azt várják, hogy stílusuk demokratizálódjon és digitalizálódjon, hanem azt is, hogy a készletük inspirálja őket az önismeretre, mind a Simsben, mind a való világban.

“Remélem, hogy az emberek felfedezőbbek lesznek a viseletükkel kapcsolatban, különösen, ha fiúkról van szó” – mondja Burt. “Szerintem jó dolog, ha az emberek kényelmesebben érzik magukat, és nem félnek azt viselni, amit akarnak.”

“A divat jelentheti azt, hogy valaminek a részeként, de egyben saját személyiségként is azonosítod magad. Egyszerre szól a közösségről és az individualizmusról” – teszi hozzá Cooke. “Ezért olyan csodálatos a divat. A legapróbb dolog is lehet, és tényleg megváltoztathatja, hogyan érzed magad, vagy mit akarsz közvetíteni a világ felé.”

A Sims 4 Modern Menswear szett 2021. december 2-tól lesz elérhető PC-n és Mac-en az Origin és a Steam szolgáltatásokon keresztül, valamint PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S és Xbox One rendszereken.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.