Simpercek

[MEGOLDVA] Problémás a játékmentés a Sims 4-ben

A My Wedding Stories játékcsomag érkezése után egy olyan hibaüzenet jelentkezett a mentéskor: “The game failed to save. Error Code 0.” vagyis a játék nem tudott menteni. Hibakód 0. A mentési hiba oka egyelőre ismeretlen. A játékosok modokkal és egyedi tartalmakkal, és anélkül is tapasztalják több platformon is, ahol a Sims 4-ben megjelent ez a hibaüzenet.

A Sims csapat az EA Asnwers HQ-n és a Twitteren is elismerte ezt a problémát, és a jövőben érkezik hozzá egy javítócsomag. Addig is a legtöbb játékos arról számolt be, hogy a Mentés másként megoldás használata működött náluk. Megpróbálhatod a játék mentését is, mielőtt belépsz a Világok kezelése (Manage Worlds) menüpontba, hogy biztosítsd a megfelelő mentést.

 

FRISSÍTVE!

Mivel a mentés másként módszer nem mindenkinél működik, az egyik simguru megnevezte a funkciókat, amelyek kikapcsolásával megszűnik a mentési probléma. Csak két dolgot kell megtenned.

Először is, deaktiváld a Join A Career lehetőséget, vagyis ne zölden jelenjen meg a Szomszédsági történetek paneljében. Ezt tedd meg az Other és a My Households esetében is.

Egy másik probléma is okozhatja az elmenthetetlen játék hibát, ami a My Wedding Stories játékcsomaggal rendelkező játékosoknál jelentkezik. A mentés előtt ne állítsd be a tortát az esküvői eseményre. Ha jelenleg zajlik a már meglévő eseményed, amelyhez tortát állítottál be, töröld az eseményt, és ütemezd át. Az alábbi képen látható felirat jelenik meg: No Wedding Cake Selected.

FRISSÍTVE!

Megoldódott a probléma.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.