Sims 4 Játéktipp

Sims 4 Életcél – Parti Állat / Party Animal

A parti állat életcél az egyik, azon eredeti életcélok közül, amik az alapjátékkal együtt érkeztek és ami a legtöbb játékos számára szórakoztató, főként azoknak, akik szeretnek bulikat szervezni és áthívni a barátaikat, hogy együtt lóghassanak. Ez az életcél a jó bulik szervezésére, az ezüst, illetve arany besorolás megszerzésére, valamint a menő partikon való részvételre összpontosít.

Jellemvonások, amik segítenek

Vannak bizonyos jellemvonások, amik hasznosak lehetnek a simeknek mindenféle különböző életcélban, és van pár olyan, ami segíthet elérni a parti állat életcélt.

Nyitott (Outgoing)

Miután ezek a simek rengeteg bulin részt fognak venni, ezért lehet, hogy nyitottak, jókedvűek akarnak lenni. Ezek a simek sokkal szórakoztatóbbak lesznek más simek környezetében és jobban fogják élvezni a buli légkörét, mint az, aki esetleg zárkózott.

Rongylábú (Dance Machine)

A Rongylábú jellemvonás a Sims 4 Get Together játékkal érkezett és szórakoztató azoknak a simeknek, akik bulizni akarnak. Sok parti esetén cél, hogy különböző simek táncoljanak, ilyenkor pedig egy Rongylábú sim jobban fog szórakozni, mint bárki más.

A Parti Állat (Party Animal) életcél szakaszai

Első szint: Új a városban / New in Town

  • Mutatkozz be 10 simnek / Introduce Self to 10 Sims
  • Legyen 3 barátod / Have 3 Friends

Ennek az életcélnak az első része meglehetősen könnyű és pár nap alatt teljesíthető. Körbe kell járnod a várost és találkoznod kell más simekkel, majd be kell mutatkoznod tíz simnek a környéken. Ezután három barátot kell szerezned. Bármelyik sim lehet a barátod, beleértve a családtagjaidat is. Ahhoz, hogy barátok legyetek, csak időt kell együtt töltenetek és barátságos vagy vicces interakciókat folytatnotok.

Második szint: Üdvözlő házigazda / Welcoming Host

  • Rendezz 3 bulit / Throw 3 Parties
  • Érj el ezüst besorolást 3 közösségi eseményen / Earn Silver on 3 Social Events

A következő, hogy három partit kell szervezned és mindent meg kell próbálnod,  hogy legalább ezüst szintű értékelést szerezhess rajtuk. Ezek lehetnek  szülinapi partik, házibulik, közös vacsorák, stb. Ezek a dolgok lehetnek például a gyerekek játszós délutánjai, illetve a sütögetések is. A két feladat nem kapcsolódik egymáshoz, ezért rendezhetsz három partit úgy is, hogy nem mindegyiken éred el az ezüst eredményt, később is megszerezheted az ezüst szintet külön partikon, szóval ne stresszelj túl sokat azon, hogy minden alkalommal nagyszerű partit szervezz.

Ahhoz, hogy ezüstöt érhess el ezeken a közösségi eseményeken,  követned kell az utasításokat a képernyő bal felső sarkában. A közösségi események olyan témákat tartalmazhatnak, mint például a viccmesélés (Tell Jokes) vagy az italok keverése (Mix Drinks) és amikor teljesítetted ezeket a feladatokat, már is közelebb kerültél az ezüst megszerzéséhez.

Harmadik szint: Galahad Úr / Sir Gala Had

  • Érj el ezüst besorolást 3 általad szervezett partin / Earn Silver on 3 Thrown Parties
  • Vegyél részt közösségi eseményen, 5 különböző helyszínen / Attend a Social Event at 5 Different Locations

A harmadik része ennek az életcélnak ezüstöt szerezni, három általad szervezett partin. Ez lehet egy vacsora, születésnapi parti vagy házibuli is. A gyerekek játszós délutánjai, illetve a sütögetős partik nem számítanak. Ahhoz, hogy ezüst szintet érhess el ezeken az eseményeken, követned kell a feladatokat, amiket a képernyő bal felső sarkában kapsz, amikor az esemény éppen zajlik. Ezek a dolgok lehetnek például az egyél tortát (Eat Cake) vagy az igyál meg egy italt (Have Drinks), és ezek könnyen teljesíthetőek.

Részt kell venned közösségi eseményeken is, öt különböző helyszínen. Lehetsz te is házigazda a saját bulidon vagy elmehetsz egy barátod partijába is, ha meghívnak. Ha van Sims 4 Get Together kiegészítőd, meghívást kaphatsz olyan helyszínekre is, mint pl. The Chalet vagy a The Bluffs, amelyek szintén beleszámítanak az életcélba.

Negyedik szint: Parti Állat / Party Animal

  • Rendezz 10 közösségi eseményt / Throw 10 Social Events
  • Vegyél részt 15 közösségi eseményen / Attend 15 Social Events
  • Szerezz arany besorolást 2 partin / Earn Gold for 2 Parties

Az utolsó része ennek az életcélnak, hogy rendezz tíz saját közösségi eseményt, ahol a simed lesz a házigazda. Ebbe beleszámít minden olyan rendezvénytípus, amely megjelenik a listában a Tervezz egy közösségi eseményt (Plan a Social Event) opción belül.

Arany szintet is el kell érned legalább két partin, amit te szerveztél, amelyet úgy tehetsz meg, hogy az idődet az esemény során kapott feladatokra összpontosítod.

Végezetül, részt kell venned tizenöt közösségi eseményen, amelyeket más emberek szerveztek. Ezek lehetnek a háztartásodban élők által rendezett bulik, amelyeken csak részt veszel, vagy más városok által rendezett bulik is. Amikor már sok barátod van, gyakran fogsz meghívást kapni szülinapi bulikra, szóval ez könnyű lesz.

Jutalom jellemvonások a Parti Állat (Party Animal) életcélhoz

Ha egy sim teljesíti a Parti Állat életcélt, kapni fog egy tökéletes házigazda jutalom jellemvonást. Ez a jutalom jellemvonás teszi lehetővé, hogy ezek a simek növeljék az általuk szervezett társasági események pontszámát, így könnyebben szerezhetnek arany besorolást és ezáltal jutalmakat.

Végső gondolatok

A parti állat életcél könnyű és egyértelmű.  Sok időt vehet igénybe, mivel folyamatosan bulikat kell szervezni és részt venni a partikon. Csak koncentrálj az aktuális esemény céljaira és végezz el közülük minél többet! Jó játékot!

Forrás: Ultimate Sims Guides