Simpercek

Sims 4 – Első pillantás a testreszabható névmásokra és egyéb újdonságokra

A Sims csapat megtartotta az év első élő közvetítését a jövőbeli újdonságokról, valamint a Sims 4-hez érkező testreszabható névmásokról is ígértek egy kis bemutatót.

Testreszabható névmások

Számos korábbi cikkben írtunk arról, hogy az év legelejére ígértek egy kis bemutatót, és a csapat megerősítette, hogy dolgoznak a névmások játékba való beillesztésén a CAS-ben történő megvalósítással. Az élő közvetítés során SimGuruDuck, valamint más fejlesztők és az It Gets Better szervezet partnerei megosztották a testreszabható névmások hozzáadásának jelenlegi előrehaladását.

Megosztották a munkafolyamatban lévő képernyőképeket, amelyeket alább tekinthetsz meg. Ezek még nem véglegesek és jövőben változhatnak.

A karakter létrehozásának bevezető részében, a képernyő bal felső sarkában mostantól a “Hello, My Name and Pronouns are…” felirat jelenik meg.

Amikor a felhasználói felületen lévő név részére kattintasz, lesz egy legördülő menüpont az egyéni névmásokhoz, amelyeket a sim karakteredhez választhatsz. Ez magában foglalja az Ők/Őket (They/Them), Ő/Őt (She/Her, He/Him) opciót. Emellett van egy speciális Egyéni (Custom) opció is az utolsó sorban.

Az egyéni névmások hozzáadása még mindig új dolog a videójátékok világában, de úgy tűnik, hogy a The Sims eddig nagy előrelépést tett az alább látható lehetőségekkel. Bármelyik névmást beírhatod, amit csak akarsz. Az alább látható mondatokban szereplő példákkal.

A csapat továbbra is jelezte, hogy ez a funkció még folyamatban van, és ez az első prototípus. Megerősítették, hogy mivel a játékot 18 különböző nyelvre fordították le, az egyéni névmások lehetőségei pedig először azokhoz a játékosokhoz jutnak el, akik angolul játszanak a Sims 4-gyel. A testreszabható névmások a különböző nyelvek játékosai számára is elérhetővé válnak, amint a csapat befejezi a különböző nyelvekre való különböző névmások fordításának összerakását.

Új forgatókönyv

A simguruk bejelentettek, hogy a Maxis egy új forgatókönyvet fog kiadni Power Couple (Erős páros) néven, ami állandó forgatókönyvként lesz hozzáadva a játékhoz, és egy pár üzleti képességeit teszi majd próbára. A simguruk kiadták az alábbi képet és leírást, és azt is megemlítették, hogy Sims Delivery Expressen keresztül fog megjelenni.

Erős páros – Játssz olyan házaspárként, akik együtt dolgoznak az üzleti életben. Barátságos fogadást kötnek, hogy ki tud előbb vezérigazgatóvá válni a ranglétrán.

Új frizura és ételreceptek

Egy újabb szállítmányt erősítettek meg, amivel egy fonott lófarok frizura érkezik, eredetileg a Sims 4 Discover University kiegészítőben szerepelt, és most ingyenesen kerül az alapjátékba. A Sims csapat még októberben beszélt arról, hogy a fizetős elemek ingyenessé tételével további reprezentációt szeretnének bevezetni a játékosok számára. Néhány kelet-ázsiai konyha által inspirált ételrecepttel is kiegészül az alapjáték. Hamarosan érkezik a lenti képen látható a frizura és a hat receptétel: Ragacsos rizstorta (Sticky Rice Cake), Párolt hal (Steamed Fish), Hideg tészták (Cold Noodles), Nian Gao és még sok más.

A csapat nem határozta meg ennek a Sims szállítmánynak a pontos megjelenési dátumát, de várhatóan februárban vagy márciusban fog megjelenni.

Új CAS tartalmak

A simguruk azt is megerősítették, hogy együttműködtek a ComplexSims nevű egyedi tartalom készítővel, hogy három új CAS elemet hozzanak a játékba. Ezek a február 2-ai SDX szállítmánnyal fognak megjelenni, és kaptunk egy kis ízelítőt a CAS tartalmak egyikéről.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.