Simpercek

Sims 4 Javítócsomag – Visszatér a fogkiesés (2023. április 26.)

Egy hónapja a bőrtextúra hiba miatt kénytelenek voltak egy frissítéssel eltávolítani a fogkiesés funkciót a Sims 4 Growing Together kiegészítőből. A mai frissítéssel a gyerek simek újra megtapasztalhatják a fogvesztés élményét, és már a párnájuk alá tehetik a kiesett fogakat.

Az április 18-ai frissítésben megoldódott egy probléma, amely a simek megjelenésének módosítását okozta. Ez a probléma befolyásolta a simek szemeit, fogait és az arcszerkezetüket is. Mostantól helyesen lesznek megjelenítve.

A javításokról itt olvashatsz bővebben. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.97.62.1020 / Mac: 1.97.62.1220

Konzol verzió: 1.75

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments