Simpercek

Hivatalos blog: Találd meg a boldogságot a házasságban a Sims 4 My Wedding Stories játékcsomaggal

A Sims csapat közzétette a Sims 4 My Wedding Stories játékcsomag első blogját a hivatalos oldalán.

Bemutatjuk Tartosát, a legromantikusabb világot az egész Sims 4-ben. A naplementék szívdobogtatóak, a strandok lélegzetelállítóak, a kertek ámulatba ejtőek, a vízesések pedig lenyűgözőek. Tartosa egy szerelemre teremtett paradicsom.

Ez az idilli világ tökéletes hely arra, hogy megünnepeld simjeid nászát, a gyűrű felhúzásától a fogadalom megújításáig, tükrözve az igazi esküvőt és a “boldogan éltek, míg meg nem haltak” élményt! Képes leszel kreatívan felfedezni önmagad különböző oldalait, hogy megtervezd simjeid álomesküvőjének számos változatát: a szertartáshoz vezető ünnepségeket, a résztvevőket, a dekorációt, a dresszkódot, a tortát, a helyszínt és még sok mást.

Tehát minden további nélkül bemutatjuk Tartosát és a Sims 4 My Wedding Stories játékcsomagot.

Esküvő előtti ünnepségek

Az esküvő nem kezdődik el, amíg a partnered nem mondja ki az “igent”, igaz?

Élvezd ki a nagy napot megelőző minden fontos pillanat izgalmát, kezdve az eljegyzéssel. Bár lehetsz spontán, és megszökhetsz összeházasodni a városházán, a CAS programban is eltölthetsz egy kis időt a hibátlan gyűrű kiválasztásával, valamint a megfelelő időpont és helyszín kiválasztásával. Amikor igent mondanak, mert persze, hogy fognak, hiszen te egy igazán jó parti vagy! Te és partnered előszeretettel rendeztek esküvő előtti partikat, hogy a családdal és a barátokkal együtt ünnepeljétek a nagy hírt.

Akárcsak az esküvődön, a sim párod is úgy tervezheti meg az eljegyzési partit, a Bach-partikat és/vagy a próbavacsorát, ahogyan csak akarja, kiegészítve a köszöntők, beszédek, ételek, ajándékok és tánc lehetőségével, valamint a tiszteletbeli sim kiválasztásával.

Végleges ellenőrzőlista a házasságkötés megtervezéséhez

Kezdődhet a szertartás részleteinek megtervezése, és egyedivé teheted az esküvő(i)det. Nem szeretsz táncolni? Nem probléma, majd készítünk még több ételt.

Miután megállapítottátok, hogy a sim párod mit szeret, mit nem szeret, mit akar és mit nem, továbbléphettek az időpont kitűzéséhez és a helyszín kiválasztásához. Tartosa tele van festői helyszínekkel – a tengerparti falutól az erdős belföldig -, ahol minden megtalálható, ami esküvőd napjának varázslatossá tételéhez szükséges, beleértve a tisztelettudó lakosokat és a helyi hagyományokat. Vannak extravagáns báltermek, naplementével teli strandok és békés kertek. Különböző közösségi alkotókkal működtünk együtt, hogy olyan telkeket hozzanak létre, amelyek képviselik a közösségünket, mint például icemunmun: “Garden Palace of Vows” és a CatherineGamesYT által létrehozott “Centurial Harmony Garden”.

Ha már a városban vagy, elmehetsz a helyi esküvői ruhaboltba, hogy felpróbáld a ruhák és szmokingok széles választékát. A hagyományostól a modernig, az áradó fehér ruháktól a hindu menyasszonyok által jellemzően viselt vörös és hennás ruhákig mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Ezután felkeresheted a város központjában található virágkocsit, hogy kiválaszd a csokrot, amelyet elkerülhetetlenül a vállad fölé fogsz dobni.

Milyen egy parti torta nélkül? Ugorj át a cukrászdába, hogy megkóstolhasd és a végtelennek tűnő lehetőségek és kombinációk közül személyre szabottan állítsd össze simjeid tökéletes tortáját, és ne feledkezz meg a torta tetejéről sem!

A tökéletes filmbe illő esküvő

Ma van a nagy nap, és most itt az ideje, hogy örülj mindannak, amit felépítettél. Ha hagyományosabb kínai házasságot ünnepelnek, a simek a napot családi összejövetellel és a szokásos teaszertartással kezdhetik, ahol frissítőket szolgálnak fel a családtagoknak.

Miután belebújtál az esküvői ruhádba, itt az ideje, hogy elkezdődjön az esküvői szertartás. Vendégeid összegyűlnek, hogy szívélyesen várják az érkezését. Miután leküldted a virágos barátodat és a gyűrűhordozót az oltárhoz, ha úgy döntesz, te és a párod ugyanezt fogjátok tenni, vagy egyedül is sétálhatsz, vagy akár meg is kérhetsz valakit, hogy kísérjen oltárhoz és adjon át a jövendőbelidnek. A fogadalmakat megosztjátok egymással, az igent kimondjátok, és az első csók megpecsételi a sorsotokat. Gratulálunk, ifjú házasok! Bulizzunk!

Az esküvői fogadáson lehetőséged lesz arra, hogy eldobd a csokrodat, felvágd a tortát a partnereddel, és még az első lassú táncot is megoszthatjátok házaspárként, egy jól begyakorolt pörgő-forgó tánccal kiegészítve. Aztán lépjetek arrébb, szerelmespár, a társaság többi tagja is csatlakozni akar hozzátok a táncparketten egy kis vonatozós táncra! Táncra fel!

Életre szóló emlékek

A partnereddel való ünneplés nem ér véget a fogadás után. Egy életen át emlékezhettek majd együtt az esküvőtökre, kezdve az általatok készített fotókkal és az általatok tervezett nyaralásokkal. Akár Tartosában maradtok, akár egy másik távoli világba utaztok, egy meghitt, kétszemélyes nyaralás keretében élvezhetitek új életeteket.

Ahogy te és partnered megöregszetek, nektek is lesz lehetőségetek a fogadalom megújítására, hogy megerősítsétek egymás iránti szerelmeteket az esküvői szertartás kisebb, egyszerűbb változatával.

A Sims csapat őszintén gratulál neked és a párodnak!

Az előzetes videóban látható két kedves ifjú házas, Dominique és Camille történetét követhetjük, akik esküvőjüket Tartosa világban tervezték. Lesd meg az esküvőszervezési útjukat és élettörténetüket! Néhány új kép is készült, amelyek az új CAS elemeket, építési tárgyakat és a játékcsomaggal érkező új tájképeket mutatják be.

Történetünk

Hosszú barátság után Dominique és Camille tulajdonképpen Camille esküvőjének napján jöttek össze. Ez egy kicsit sem volt hagyományos, de ha megtalálod az igazit, azt egyszerűen csak tudod. Ezúttal nem vártak nagy meglepetéseket.

Helyszín

Az esküvői iparáról híres Tartosa gazdag gyönyörű helyszínekben. Számításba vették a tengerpartot és az erdőt, valamint egy helyi birtokot és egy templomot is. Végül egy kerti esküvő mellett döntöttek.

Öltözködés

Egy kis kirakodóvásárlást végeztek a faluban, hogy kiválasszák az esküvői ruháikat. (Shh, semmi spoiler!) Ha szükséged van néhány ötletre, javasoljuk, hogy te is tedd ugyanezt a divatos öltözékért.

Téma

Egy kerti esküvőhöz semmi sem illik jobban, mint a virágok. Rengeteg dekorációs lehetőségük volt a tortától kezdve a csokrokig, a székekig, az asztalok felállításáig, és még sok minden másig.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.