Simpercek

Sims 4 “Javítócsomag” – Fogvesztés nélkül (2023. március 24.)

A tegnapi frissítés csak PC és Mac platformon jelent meg. A Sims 4 Growing Together kiegészítőben egy olyan problémát orvosolnak, ahol a fogukat elvesztett simeknek időnként megváltozott a bőrszínük, a frizurájuk és a ruházatuk. Ezt a fogvesztési funkciót ideiglenesen kikapcsolták, hogy előkészítsék az alapprobléma javítását. Természetesen visszakerül a fogvesztés, amint sikerült kiküszöbölni a problémákat.

A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.96.397.1020 / Mac: 1.96.397.1220

Konzol verzió: 1.72

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments