Simpercek

PLETYKA: Ló témájú csomag lesz a Sims 4 következő kiegészítője?

Több videójátékkal foglalkozó webáruház – köztük az Instant Gaming és a CD Keys is – állítólag már előre elárulta a Sims 4 következő kiegészítőjét. Mindkét oldalon a Sims 4 Horse Ranch (Lovastanya) egyedi összeállított képe szerepel, amelyet a Sims 3 Házi kedvencek borítójából használtak fel. Egyelőre nem tudjuk a megjelenési dátumot, se a játékra vonatkozó információkat.

A kereskedelmi oldalak előre megjósolták a Sims 4 megjelenését, például az Instant Gaming nyilvánosságra hozta a Sims 4 alapjáték ingyenessé válásának hírét, ahogy a Sims 4 Island Living és a Sims 4 Cottage Living nevének kiszivárgásáért is felelősek voltak. Így némi hitelt adhatunk az oldalaknak, de ugyanakkor ez spekuláció marad, amíg hivatalosan nem jelentik be az új kiegészítő érkezését.

Jóval korábban megindult a találgatás a lovak körül, mivel az EA szeret rejtélyes módon utalgatni, mint például a TikTok videó kommentszekciójában egy szűkszavú választ adott a kérdésre.

Sokan mégis úgy vélték, hogy a közösségi média menedzsere simán játszadozott velünk, amit egy újabb válasz is megerősített. A lovak mellett tündérek és kocsik is érkezhetnek a Sims 4-hez. Pont ez a három téma, amire sokan nagyon vártak. Vajon teljesülni fognak a kívánságaik? Majd hivatalosan kiderül.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments