Sims 4 Játéktipp

Sims 4 High School Years – TuriTea használtruhabolt és Trendi alkalmazás

Az új High School Years kiegészítőben a tini simed követheti a divat trendeket, és saját divatot indíthat az új Trendi alkalmazás használatával. A Trendi egy olyan játékon belüli alkalmazás, mint a Depop vagy a Poshmark, de ahelyett, hogy régi ruhákat árusítana, a simed divatos összeállításokat ad el.

A Trendi ruháinak árusítása nagyszerű lehetőség a tinidnek a Vállalkozó (Entrepreneur) jártasságának növelésére, és a közösségi média követők szerzésére. A Trendi útmutatója elmagyarázza, hogyan kell használni az alkalmazást, és hogyan lehet elindulni a divatteremtés világában a High School Years-ben.

Aktuális divat trendek

Többféle módja van annak, hogy megtudd, mi a divat. Rákattinthatsz a Trendi alkalmazásra a telefon menüben, majd kiválaszthatod a Legfrissebb trendek ellenőrzése (Check the Latest Trends) lehetőséget, hogy értesítéseket kapj a jelenlegi trendekről a képernyő jobb felső sarkában, vagy megkérdezheted a TuriTea (ThrifTea) használtruhabolt eladóját. Az utóbbit csak akkor ajánljuk, ha jó kapcsolatot ápolsz az eladóval, mert másképpen nem akarja megosztani a titkait.

A TuriTea tulajdonosa Eloise Hiddlestix. Gyakran megtalálod őt a boltban. Segítőkész, amikor divattrendek kutatásáról van szó. Eloise-szal lehetőséged nyílik Divatos megjelenésekről beszélgetni (Talk about Fashion Looks) és Divattrendekről beszélgetni (Talk about Fashion Trends). A Divatos megjelenésekről beszélgetés többet árul el a megjelenések kialakításáról, míg a Divattrendekről beszélgetés belső információkat ad az aktuális divattrendekről.

Készíts egy ruha összeállítást és add el a Trendin

Látogass el a TuriTea használtruhaboltba Copperdale-ben, és használd bármelyik ruhaállványt, hogy Egy divatos megjelenést hozz létre (Create a Fashion Look).

Egy speciális Sim létrehozása (Create a Sim) verzió nyílik meg egy sim modell segítségével, és ruházatot állíthatsz össze a kínált ruhadarabok közül. (Időről időre újabb ruhákat adnak hozzá a kínálathoz, és értesítést kapsz a jobb felső sarokban, amikor a TuriTea új készletet kap.)

Megjegyzés: Ha nem szeretnél minden alkalommal a turkálóban vásárolni, amikor összeállítasz egy öltözetet, saját turkálós ruhafogasokat vásárolhatsz az Építés/Vásárlás módban. Két lehetőség van: az Értsd meg a koncepciómat (Catch My Thrift Clothes Rack and Shelf) ruhafogas és polc, valamint a Bármit ruhafogas (Anything Clothes Rack).

Néhány dolog, amire figyelni kell az összeállítás során:

  • Ellenőrizheted az öltözet stílusát a jobb alsó sarokban található bevásárlószatyor fölé mozgatva a kurzort. Ha egy bizonyos stílusú öltözetet szeretnél készíteni, mindenképpen figyeld ezt.
  • A simek akkor is vásárolhatják és viselhetik az öltözetet, ha a modell női vagy férfi, mindkét nem vásárolhatja és viselheti az öltözéket.
  • Nevet kell adnod az összeállításodnak, de ha nem szeretnél, választhatsz a sok alapértelmezett név közül is.

Miután elkészültél az öltözettel, bekerül az eszköztáradba. Itt kiválaszthatod, hogy a simed viselje (Wear Outfit), eladja a Trendi oldalon (Sell Outfit on Trendi), vagy elajándékozza (Gift) az egyik ismerősének.

Amikor a ruhákat nagyon magas áron árulod a javasolt piaci árhoz képest, akkor a ruhák nehezen fognak elkelni, ezért csak néhány simoleonnal magasabb áron kezdd el árulni! Valószínű, hogy magasabb követőszámmal többet tudsz majd kérni az összeállításokért.

Ha egy másik sim ajánlatot tesz az öltözékedre, kiválaszthatod a bevásárlószatyrot az eszköztáradból, majd postára adhatod az eladáshoz. Ezután a simed Vállalkozói jártasságszintet szerez és néhány követőt.

Tipp: A Trendi alkalmazáshoz a telefonodon keresztül férhetsz hozzá: a képernyő bal alsó sarkában megnyitva a legelső alkalmazás a sorban. Az alkalmazáson keresztül információkat szerezhetsz a Trendiről, böngészheted a Trendit (Browse Trendi), ellenőrizheted a Trendi követőidet (Check Trendi Followers), megnézheted a jelenlegi trendeket (List a Look), létrehozhatsz és promotálhatsz egy-egy megjelenést (Promote Current Look).

Felkapottság a Trendin

A felkapottság nagyon fontos a Trendiben, mert minden erre épül. Ha sikeres ruhaösszeállítást szeretnél tervezni és eladni, meg kell értened, hogyan működik a felkapottság, és hogyan tudod azt manipulálni. Ahogy minden trend, úgy ez is jön és megy, és ez nem különbözik a Sims 4 világában sem.

Ha saját ruhaösszeállításod hordod a városban, az növelheti annak felkapottságát, különösen, ha jelentős követőtáborral rendelkezel.

Tipp: Amikor a saját ruhaösszeállításod viseled, nyisd meg a Trendi alkalmazást és használd a Ruhaösszeállítás reklámozása (Promote a Look) opciót, amely növelheti vagy csökkentheti a trend felkapottságát (Hype).

Trendi követők

Ahogy eladod az első ruháidat a Trendin, növekedni fog a követőid száma, ami növelni fogja a Vállalkozó (Entrepreneur) jártasságod, és ezáltal nagyobb az esélye annak, hogy több ruhát adhatsz el. Ahogy nő a követőid száma, annál valószínűbb, hogy a ruháid is elkelnek, és ezáltal emelheted az árakat. Sok simoleont lehet keresni, ha követed a trendeket.

TuriTeában zajló események

A simed eltölthet egy-egy estét a TuriTeában, a hét különböző napjain. Amint ezek az események elkezdődnek, megjelenik egy felugró értesítés a képernyő jobbfelső sarkában.

EseményLeírásIdőpont
Divatbemutató (Fashion Show)Készen állsz arra, hogy megmutasd a nagyszerű stílusodat? Nyerd el a többi divatrajongó elismerését a TuriTea Divatbemutatón!Péntek és Hétfő
Komédia est (Comedy Night)Elkezdődött a TuriTea Amatőr Komédia est! Fogd meg a mikrofont és szórakoztasd magad (és a jelenlévőket) zöldfülű poénjaiddal!Szerda
Költészeti est (Poetry Night)Ragadd meg jegyzeteid (és a mikrofont), hogy kiérdemeld közönséged halk, csettintgetős tapsát! Kezdődik a TuriTea költészeti estje!Vasárnap

Forrás: SimsCommunity, TheGamer, Polygon

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments