Simpercek

Gyorsjavítások négy For Rent hibához

Nemrég jelent meg a bérlakási lehetőség a Sims 4-hez, ám a bugok se maradnak ki a buliból. A mai napon egyelőre négy sürgős hibajavítást hajtottak végre a Sims 4 For Rent kiegészítőhöz.

  • A tapéták felvitele, törlése és automatikus kitöltése a bérlakásban már nem okoz lassulást az Építés módban.
  • Takai Soi előre készített telek bérleti díjai nem fognak milliárdokba kerülni. A meglévő mentésekben lévő hibás UI (felhasználói felület) áraknak a következő számlázási ciklusra gyorsan normálisra kell frissülniük.
  • A simek többé nem fognak megszállottan önállóan zuhanyozni, amikor a higiénia szükségletük nem alacsony.
  • A FreeRealEstate On csaláskód mostantól újra működik.

A javításokról itt olvashatsz bővebben. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.103.315.1020 / Mac: 1.103.315.1220

Konzol verzió: 1.85

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments