Simpercek

Sims 4 Javítócsomag – Gyors, de fontos javítások (2023. június 13.)

A frissített Galéria szerverek bevezetésének részeként továbbra is figyelemmel kísérik a rendszer állapotát, valamint folyamatosan dolgoznak a visszajelzések és problémák megoldásán, mint például egy feltöltésből a duplikált miniatűrök jelennek meg a Galériában.

Alapjáték

  • Ez a frissítés újra lehetővé teszi a Galéria elérését az El Capitan and Sierra macOS felhasználók számára.
  • Az új generációs PlayStation és Xbox konzolokon egyes játékosok egy olyan hurokban találhatták magukat, ahol a játék leállt, mielőtt elérte volna a főmenüt, ha a konzol nem volt előbb offline állapotba állítva. Ez többé nem fordulhat elő, és mostantól online marad, mikor elindítod a Sims 4-et.
  • Ha eltávolítasz egy feltöltést a Galériából, az már nem marad a profilodban, ha az a kirakatelem (Showcase) része volt.
  • A Galériában a háztartások szűrésekor a “simek száma: 1” (Size of 1 Sim) kiválasztása az összes olyan háztartást megjeleníti, amelyben egy vagy több sim van. Bár ez technikailag pontos volt, egy sim volt az eredményekben, csak olyan háztartásokat kellett volna visszaadnia a szűrőnek, amelyekben összesen egy sim van.

Megjegyzés: Aki használja a 1.98.127.1X30-as verzióhoz igazott magyarítást, az kompatibilis a játék legújabb verziójával is.

A javításokról itt olvashatsz bővebben. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.98.158.1020 / Mac: 1.98.158.1220

Konzol verzió: 1.77

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments