Simpercek

Sims 4 ütemterv: Cuccok visszatérése, új főzési menü és még sok más

A mai Behind The Sims élő adás során a fejlesztők hivatalosan bemutatták a Sims 4 következő ütemtervének újdonságait, ami ezúttal a “Get Busy!” (Gyerünk) címet viseli, és két új szettet, visszatérő cuccokat és egy új kiegészítőt tartalmaz. Egyelőre nem tudni, hogy az egyes csomagok mikor jelennek meg.

Érdemes megemlíteni, hogy a fejlesztők szokás szerint hagytak néhány újdonságra utaló nyomot. A konyhai témára való utalások mellett egy bélyeget, lakáskulcsot és egy levelelet is felfedezhettünk az előzetesben. Ezek valószínűleg a hamarosan megjelenő kiegészítőhöz kapcsolódnak, amelyet a fejlesztők az adás során a “szomszédság” névvel jellemeztek. Ebből arra lehet következtetni, hogy a kiegészítő nagy valószínűséggel a simjeink szomszédaival és környezetével való kapcsolatok kiépítésére fog összpontosítani.

A jelenlegi ütemterv a 2023. szeptembertől decemberig tartó időszakot öleli fel. Ez azt jelenti, hogy az összes bejelentett újdonság legkésőbb az év végéig megjelenik a Sims 4-ben.

Visszatér a cuccok

A Sims 4 fejlesztői hivatalosan is bejelentették a cuccok visszatérését a játékba. Megtudtuk, hogy a cuccok a Sims 4 Home Chef Hustle címet viseli majd, és a konyhai témára fog koncentrálni. A főbb újdonságok között a fejlesztők bejelentették, hogy egy gofrisütő fog bekerülni a játékba, így a simjeinknek lehetőségük lesz különböző gofrikat készíteni. A cuccok megjelenési dátumát egyelőre sajnos nem tudjuk, de azt igen, hogy a hivatalos előzetes videó szeptember 14-én jelenik meg. Feltételezhetjük tehát, hogy a gofri még ebben a hónapban megjelenik a simjeink otthonában.

A Sims 4-hez kiadott utolsó cuccok a Sims 4 Paranormal volt, amely 2021. január 26-án jelent meg. Azóta a fejlesztők főként a kiegészítők, játékcsomagok és szettek kiadására koncentráltak, ami sok kritikát váltott ki a közösségből. Eddig nem kevesebb, mint tizennyolc cuccok jelent meg a játékhoz.

Továbbfejlesztett főzési menü és még sok más

A cuccok visszatérésével hamarosan teljesen új tárgyak és funkciók lesznek elérhetők. Ez azt jelenti, hogy egy ingyenes frissítés vár ránk a Sims 4-hez, amely felkészíti a játékot ezekre az újdonságokra.

A legfontosabb változás: a muffin. A legújabb frissítéssel nem csak a sütigyártógéppel, hanem a simjeink sütőjében is tudunk majd normálisan muffinokat sütni. Ez pozitív változás, tekintve, hogy a meglévő berendezés sok helyet foglal, és legtöbbször nem illik bele a simjeink konyhájának dizájnjába.

Egy másik bejelentett változás a főzési menü frissítése, amely akkor jelenik meg, amikor kiválasztjuk az étel elkészítésének lehetőségét. A fejlesztők úgy döntöttek, hogy magabiztos nagytakarítást végeznek, és kiválasztott kategóriákba sorolják az ételeket. Ennek köszönhetően állítólag sokkal egyszerűbb lesz az adott étel kiválasztása. Érdemes megemlíteni, hogy a változtatás a játék rendbetételének része, amelyet a fejlesztők már egy ideje végeznek. Az eddigi változások közé tartozott a simek kapcsolati panelje, illetve az összes elérhető interakció különböző kategóriákba történő szétválasztása.

A frissítőcsomag néhány új ruhát, egy habverő formájú fülbevalót, valamint nyaklánc szettet is hozzáad, amelyek az alábbi képeken láthatók.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments