Simpercek

Sims 4 Frissítőcsomag – Galéria szűrők frissítése (2022. november 22.)

A simguruk tudnak arról, láttak néhány esetet, amikor teljesen elfogadhatatlan tartalmakat töltöttek fel a Sims 4 Galériába. A csapatuk felülvizsgálta és frissítést hajtott végre a trágárságszűrőn, hogy a jövőben melőzzék a hasonló eseteket. Köszönetet mondtak a közösségnek, amiért annak tagjai segítenek nekik azonosítani ezeket a nem megfelelő feltöltéseket, hogy biztonságos, kreatív környezetet tudjanak biztosítani a játékosok számára. Továbbra is megtesznek minden tőlük telhetőt azzal, hogy gyorsan eltávolítják a felbukkanó, kifogásolható tartalmakat, azonosítják és eltávolítják a visszaesőket, és rendszeresen felülvizsgálják a trágárságszűrőt, ha esetleg frissítésre lenne szükség.

Arra bátorítják a játékosokat, hogy továbbra is használják a “Flag This” (Jelentés) gombot a galériában, hogy jelentsék a sértő feltöltéseket vagy megjegyzéseket.

Megjegyzés: Felhívom a magyarítást használók figyelmét, hogy a 1.93.129.1X30-as verzióhoz igazított magyarítás kompatibilis a 1.93.146.1020-as verziójú játékkal is.

A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.93.146.1020 / Mac: 1.93.146.1220

Konzol verzió: 1.67

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments