Simpercek

Behind The Sims összefoglaló (2023. szeptember 12.)

A tegnapelőtti Behind The Sims adás során sikerült egy csomó izgalmas hírt belezsúfolniuk a tizenöt perces keretbe. A videó tele volt információkkal a Sims 4-ről, The Sims Mobile-ról, a The Sims FreePlay-ről és Project Renével (avagy “Sims 5”-tel) zárta a sorait. Lássuk a részleteket!

Sims 4

Felfedték a következő ütemtervet, amely egy új cuccok, új kiegészítő, két szett nyomot tartalmaz és számos újdonságot tartogatnak számunkra egy frissítés során. Ezekről tegnapelőtt részletesebben írtunk egy cikket.

The Sims Mobile

A The Sims Mobile rajongók számára pár hírt jelentettek be, ünnepi frissítéseket és eseményeket terveznek a következő időszakra.

Halloween

Hamarosan érkezik egy Halloween témájú frissítés a játékhoz, így tartsd nyitva a szemed az új Halloween témájú finomságokért, amiket hozzáadhatsz a simjeid ruhatárához és otthonához.

Hollywood 100 éves története

Az extravaganciát kedvelő játékosok készüljenek fel egy hollywoodi témájú frissítésre is. Az elegáns, mutatós ruhák és berendezési tárgyak Hollywood klasszikus aranykorába repítenek vissza.

Új történet

A történetek szerelmesei örömmel hallják majd, hogy egy vadonatúj történet kerül a játékba, amely egy kerti törpe és egy civakodó pár körül forog. Ígéretesnek tűnik a történet, amit végigjátszhatunk.

The Sims FreePlay

Készülj fel a halottak napi ünnepségre és az új frissítésre, amely pasztell színű fantáziavilággá varázsolja a simjeid életét.

Halottak napja

Itt az ideje egy Halottak napi bulinak. Vegyél fel ünnepi sminket és ruhákat, lakomázz, igyál, táncolj a barátaiddal és zenélj, hogy beleélhesd magad ebbe a hagyományos mexikói ünnepbe!

Pasztell időtöltés

Ez egy rágógumi világ a simjeid számára. A pasztell időtöltés (Pastel Pastimes) frissítés színes pasztell színeket és buborékos bútorokat hoz majd a simjeid otthonába és életébe, szóval ne hagyd ki!

Project Rene (Sims 5)

A Sims fejlesztők nem tétlenkedtek az élő adás során, és tájékoztattak minket a Project Rene további funkcióiról. Eddig megmutatták a különböző eszközökön való játék lehetőségét, a többjátékos módot és a visszatérő színkereket. Tegnapelőtt ezekhez további újdonságok csatlakoztak. Bár a következő generációs Sims még mindig a fejlesztés korai szakaszában van, a rajongók rendszeresen kaptak frissítéseket a fejlesztési folyamatról. Úgy tűnik, hogy a játékkal kapcsolatos tervek a korai koncepciókból néhány konkrétabb tervvé fejlődött, amelyek arról szólnak, hogy a tartalmak hogyan fognak megjelenni, és a játékosok hogyan férhetnek majd hozzá az összes funkcióhoz.

Ingyenesen játszható (Free to Play)

Megerősítették, hogy a következő generációs Sims ingyenesen játszható lesz. Nem lesz előfizetéses szolgáltatás a játékhoz, és nem lesz kötelező a játék alapjátékának megvásárlása. Ha aggódsz, hogy ez a pay-to-win (fizess a győzelemért) mechanikára való áttérést jelenti, ne félj! Arról beszéltek, hogy a játék nem rendelkezik olyan mechanikával, amelyet a játékosok már megszokhattak az ingyenesen játszható játékoknál.

A játék rendszeresen ingyenes frissítéseket is kap az alapjátékhoz, hogy a játék friss és új maradjon minden játékos számára, függetlenül attól, hogy mennyi pénzt költöttek a játékra.

Fellélegezhet a Sims 4

A Sims 4 rajongók talán nem érzik jól magukat a következő generációs Sims körüli beszélgetések miatt, és nem véletlenül. Az elmúlt években egy új Sims játék általában azt jelentette, hogy a jelenlegi Sims játékot kivezetik, és végül megszűnik. A “Sims 5” esetében nem így lesz.

A Sims 4 és a Sims 5 a tervek szerint a belátható jövőben együtt fog futni. A következő generációs Sims nem hivatott helyettesíteni a játékosok által már ismert és szeretett Sims játékot. A két játék tartalma egyszerre fog megjelenni, és mindkettő támogatása még évekig akadálytalanul folytatódik, még mindig. Az EA nem tervezi, hogy a közeljövőben lelassítja bármelyik játék fejlesztését.

Fizetős csomagok a “Sims 5”-höz

A mikrotranzakciós fizetésekre nem támaszkodó, ingyenesen játszható rendszerrel a játékosok azon tűnődnek, hogy a Sims 5 hogyan akar pénzt keresni. A válasz a DLC (csomagok). A korábbi játékokhoz hasonlóan a következő generációs Sims is kap majd csomagokat, amelyekkel a játékosok bővíthetik a játékélményüket.

Azonban azt tervezik, hogy sok olyan akadályt kell megszüntetniük, amelyek jelenleg a csomagokkal kapcsolatban léteznek. Például hagyományosan, ha egyáltalán időjárással akartál játszani, akkor meg kellett venned az Évszakok kiegészítőt. A következő generációs Simsben az alapvető időjárás egy ingyenes alapjáték frissítésként kerülhet hozzá a játékhoz, míg az olyan extra funkciók, mint a téli sportok, egy szezonális tevékenységek csomagban érkeznének.

The Sims merch áruház elindulása

A The Sims az elmúlt huszonhárom év alatt olyan sokat fejlődött, mint egy franchise, hogy meglepő, hogy annak eddig nem igazán volt hivatalos merch áruháza. Legalábbis nem nagyszabású. Ez azonban hamarosan megváltozik. A The Sims az ünnepi szezonban egy új áruházat indít, éppen időben ahhoz, hogy ünnepi ajándékokat vásárolj a simmer barátaidnak és családtagjaidnak.

Ha szeretnél értesítést kapni a merch store frissítéseiről, a shopthesims.com oldalon feliratkozhatsz a hírlevélre.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments