Sims 4 Werewolves játékcsomag

Megjelent: 2022. június 16.

Üvöltsd át az éjszakát a Sims 4 Werevolves játékcsomaggal! Simjeid átalakulnak, falkákhoz csatlakoznak, és a telihold fényében vadul szaladgálnak. Fedezd fel Moonwood Mill világát, és tudd meg a vérfarkasok titkait, miközben eligazodsz új likantróp életedben. A simek új képességekre tehetnek szert, új temperamentumukkal kell megbirkózniuk, és talán még sorstársainkkal is találkoznak.

Élet a vadonban – Milyen nagy fogaid lesznek! Változz át vérfarkassá, és öleld magadhoz (vagy küzdj meg) állatias természeteddel! A vérfarkas simek a félelmetes alakjukon túl egyedi temperamentummal és képességekkel is rendelkeznek majd, hatással lesz rájuk a holdfázis, és farkas-specifikus életeseményeket élhetnek át.

Alfa vagy magányos farkas? – Alakítsd ki a vérfarkas identitásodat! Megharaptak, vagy vérfarkas családba születtél? Akárhogy is történt, most el kell döntened, milyen farkas akarsz lenni! Keress egy falkát, hogy együtt kószálj velük az éjszakában, találkozz a sorstársaddal az Üvöltő Pont (Howl Point) tetején, vagy kerüld mindezt, és próbálj meg magányos farkasként boldogulni!

Likantróp történetek – Sok mindent megtudhatunk a vérfarkasokról, és eredetükről. Bogozd ki a vérfarkasok, vámpírok és varázslók történetét, miközben könyveket olvasol, titkos alagutakat fedezel fel, gyarapítod a gyűjteményedet, és kapcsolatba lépsz Moonwood Mill lakóival.

Bemutató videók

Tartalom

 • Egy új kisebb, Holdfa malom (Moonwood Mill) nevű lakóvilág, amely Észak-Kanadán alapul. A város egy elhagyatott erdei malom, amelyet mostanra vérfarkasok foglaltak el.
 • Létrehozhatsz egy vérfarkast a CAS-ben, vagy azzá válhatsz a játék során.
 • Végighaladhatsz öt ranglétrán vérfarkasként, miközben pontokat gyűjtesz a vérfarkas képességek fejlesztésére. Testre szabhatod a vérfarkasod egyedi erősségeit/gyengeségeit.
 • Felébresztheted a szunnyadó vérfarkas képességeket, amelyek segítenek megfejteni az ereklyegyűjteményen és bizonyos vérfarkas könyvekben található elveszett nyelvet. Kibogozhatod Moonwood Mill történetét és felfedheted a város számos titkát.
 • Moonwood Mill, a vérfarkasok, valamint a vámpírok és varázslók létrejöttének részletes története.
 • Felfedezheted Moonwood Mill alagútrendszerét, hogy ereklyéket és egyéb kincseket találj. Az alagutak nyúljárat és válaszd ki a kalandodat stílusú felugró ablakszerűen működnek.
 • Moonwood Millben két vérfarkas falka van: A holdfai közösség (The Moonwood Collective) és a Vadfogak (Wildfangs). A holdfai közösség küldetése az, hogy megmutassa a világnak, hogy a vérfarkasok nem agyatlan, gonosz szörnyetegek. A Vadfogak pedig felvállalják az állatias természetüket, és céljuk, hogy területüket újabb vérfarkasok létrehozásával terjeszthessék.
 • A játékosok barátkozhatnak a holdfai közösséggel vagy vadfogakkal, és csatlakozhatnak hozzájuk. Kezdhetsz Omega farkasként, és a falka értékeinek betartásával juthatsz fel a Delta, majd a Béta pozícióba. Megnyerheted a harcot a falka jelenlegi alfája ellen, hogy te magad legyél a falka alfája. A falka alfajáként te leszel a falka vezetője, és te irányítod a falkatagokat. Ha nem tartod be a falka értékeit, lefokozhatnak vagy kirúghatnak a falkából. A játékosok nem hozhatnak létre saját falkát.
 • Létrehozhatsz egy szövetséget vagy rivális lehetsz a másik falkával. A szövetségek és a rivalizálások megváltoztatják a két falka tagjainak egymás közötti kapcsolatát.
 • Létrehozhatsz egy vérfarkas vérvonalat, és átadhatod a likantrópiádat a gyermekeidnek. Néhány vérfarkas gyerek alvó likantrópiával születik, és felébresztheted a belső vadállatukat, amikor tinédzserekké válnak.
 • Új okkult: Vérfarkas
 • Új életcélok: Vérfarkas beavatás (Werewolf Initiate) (kezdet, négy további ággal rendelkezik), A Közösség küldöttje (Emissary of the Collective), Hitehagyott Vadfog (Wildfang Renegade), Magányos farkas (Lone Wolf), Gyógymód kereső (Cure Seeker)
 • Új jellemvonások: Hold-bizalmas (Lunar Confidant) (Bónusz), A Vadfogak barátja (Friend of the Wildfangs) (Jutalom), Holdfai közösség barátja (Friend of the Moonwood Collective) (Jutalom), Agyaras barát (Fanged Friend) (Jutalom), Hold-kapcsolat (Lunar Link) (Jutalom), Harapás bajnokok (Chomp Champion) (Jutalom), Kifinomult falkastermészet (Refined Lupine) (Jutalom), Fenyegető jelenlét (Threatening Presence) (Jutalom), Vérfarkas szövetséges (Werewolf Ally) (Jutalom), Szunnyadó farkas (Dormant Wolf) (Öröklött), Kimagasló farkasvér (Greater Wolf Blood) (Öröklött)
 • Új gyűjtemények: Holdfai ereklyék (Moonwood Relics), halak kiegészítése
 • Új közösségi csoportok: Holdfai közösség (Moonwood Collective), Vadfogak (Wildfangs)

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Kiáltsd ki a dühöd a hold felé és verődj egy falkába a fajtársaiddal!

Simszerkesztés elemei

Nyolc frizura, tizenkét felső, hét nadrág, hat öltözék, tizenhat kiegészítő (ebből két piercing), négy tetoválás, huszonkilenc heg és három pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Három frizura, tíz felső, négy nadrág, két öltözék, tizennégy kiegészítő (ebből két piercing), négy tetoválás, huszonkilenc heg és három pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Hét frizura, egy sapka, két felső és egy nadrág érkezik a gyermekek számára. Két öltözék érkezik a tipegők számára.

Frizurák és sapka

Piercingek és tetoválások

Hegek

Vérfarkas elemei

Ruhák

Cipők és kiegészítők

Vásárlás és Építés mód tárgyai