Sims 4 Throwback Fit szett

Megjelent: 2021. március 02.

Öltöztesd a simjeidet retró ihletésű, szabadidős ruhákba a Sims 4 Throwback Fit szett segítségével! Vadonatúj CAS elemekkel tér vissza a nosztalgikus színekhez, merész mintákhoz és trendirányú sziluettekhez. A frissített mindennapi klasszikus és edzőruhák kiemelik az egyedülálló kollekciót és a simjeidnek stílusát.

Légy stílusosan fitt – Ugorj le az edzőterembe vagy lazíts otthon a 19 kényelmes, sportos darabbal, amelyek a ’90-es évek energiáját és egyszerűségét idézik. Vágj fel az élénk színekkel, moduláris formákkal és váratlan részletekkel, amelyek biztosan megragadják a tekinteteket.

Visszatérő divat – A gyerekek talán nem voltak ott az első alkalommal, de most felfedezhetik a múlt neonjának örömét. Öltöztesd fel őket lenyűgözően a felnőtt ruhadarabok 5 gyermek- és egy tipegő változatával. Vödrös sapkákat mindenkinek!

Bemutató videó

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Öltsd fel magadra a sportos, neon darabokat, és tűnj ki a tömegből!

Simszerkesztés elemei

Egy sapka, négy felső, öt nadrág, három öltözék és egy pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Egy sapka és egy nadrág érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Egy sapka, egy felső, egy nadrág, egy öltözék és egy pár cipő érkezik a gyermekek számára. Egy sapka érkezik a tipegők számára.

Kalapok

Ruhák

Cipők