Sims 4 Simtimates Collection szett

Megjelent: 2023. január 19.

Teremtsd meg a hangulatot a Sims 4 Simtimates Collection szett szórakoztató és kacéran lenge ruhadarabjaival! A simjeid az “etyét” az etyepetyébe teszik a bájos, csipkés, pántos és minden testalkatra illő sziluettekkel. A mai divattrendek által inspirált hálószobai stílusokkal magabiztosabbá teheted simjeid gardróbját.

Ropogósan a hálószobai kifutóról – Frissítsd simjeid bensőséges ruhatárát az aktuális anyag-, szín- és mintatrendeken alapuló divatokkal! A csipkés egyrészes ruhák, a különféle fehérnemű stílusok és a játékos, mintás boxerek segítségével simjeid hálószobája olyan lesz, mintha kifutó lenne.

Intim, de nem exkluzív – Hogy bizalmat ébresszünk minden simben, a MeUndiesszel együttműködve olyan stílusokat hozzunk létre, amelyek jól állnak a különböző testtípusoknak. Ez a kollekció segít minden simnek, hogy merésznek, kacérnak és bájosnak tűnjön a hálószobában.

Promóciós videó

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Vedd fel a rucidat, és mutatkozz magabiztosnak!

Simszerkesztés elemei

Hat felső, hat nadrág és négy öltözék érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Egy felső, hét nadrág és egy öltözék érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára.

Ruhák