Sims 4 Poolside Splash szett

Megjelent: 2023. szeptember 07.

A Sims 4 Poolside Splash szett lehetővé teszi a simek számára, hogy a medencénél a különböző bőrszínekhez és testalkatokhoz illő, világos és játékos fürdőruhák segítségével felkeltsék a figyelmet.

Merülj el a minták, színek és divatos szabások sokaságában ebben a kollekcióban, amelyekkel megünnepelheted a simed egyedi stílusát. Akár a jakuzziban szeretne kacérkodni, akár a medenceparton a buli lelke lenni, ezek az élénk megjelenések biztosan kiemelik a simedet.

A simjeink még a vízi kiegészítők világába is belemeríthethetik a lábujjaikat és stílusos árnyalatokkal, szivárványos körmökkel, szandálokkal, mesés úszógumikkal és még sok mással tökéletesíthetik a medence melletti öltözéküket. Kombináld és illeszd össze ezeket a darabokat a káprázatos eredményekért, amelyek a napsütésben sütkérezve elragadják a szórakozási kedved.

Promóciós videó

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Kapd fel a fürdőruhát, és pancsolj önfeledten!

Simszerkesztés elemei

Öt felső, hat nadrág, négy öltözék, hat kiegészítő és két pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Két felső, négy nadrág, egy öltözék, három kiegészítő és egy pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Két öltözék érkezik a gyermekek számára.

Ruhák

Cipők és kiegészítők