Sims 4 Outdoor Retrait Játékcsomag

Megjelenés: 2015. január 13.

Kalandozz az erdő mélyére a The Sims™ Outdoor Reatrait segítségével, hogy új meglepetésekben lehessen részed! Találkozhatsz veszélyes és varázslatos gyógynövényekkel, új halfajokkal, ijesztő rovarokkal, és… medvékkel? Lazíts egyet a tábortűznél, mielőtt elindulnál felderíteni a remetét, akiről azt beszélik, az erdő sűrűjében lakik!

Túrázz egy vadonatúj helyen! Simjeid kiszabadulhatnak a hétköznapok mókuskerekéből, és ellátogathatnak a fenyőfák tarkította Granite Fallsba. Bízzunk benne, hogy nem rettegnek túlságosan a rovaroktól!

Alakítsd ki a tökéletes táborhelyet! Nincs táborozás a megfelelő felszerelés nélkül. Menj biztosra, és szerezz be simjeid számára egy sátrat, valamint öltöztesd őket a túrához illő ruházatba!

Élvezd a kültéri programokat! Dőlj hátra egy csillagfényes éjszakán, és hagyd simed képzeletét szabadon szárnyalni az eget kémlelve! Csatlakozz egy kör patkódobáláshoz, és fedezd fel, milyen kalandok várnak rád az ösvény végén!

Gyűljetek össze a tűz körül! Kínáld meg simjeid egy adag sült mályvacukorral, és ossz meg különféle történeteket kalandról, csodákról és rettegésről az egész csapattal!

Készíts egzotikus főzeteket! Fejleszd simjeid herbalista jártasságát, hogy hasznos főzeteket alkothassanak, melyek hatása a rovarok elűzésétől egészen a feszült simek ellazításáig széles skálán mozog! Ez az új jártasság abban is simed segítségére lesz, hogy el tudja dönteni, mely vadnövények ehetők, és melyek mérgezik meg az óvatlan túrázókat.

 

Tesztek

 

Bemutató videók

 

Képek a játékból