Sims 4 My Wedding Stories játékcsomag

Megjelent: 2022. február 23.

Utazz el az oltárhoz a Sims 4 My Wedding Stories játékcsomagban! Tedd különlegessé simjeid útját a nagy napjukig, majd tervezd meg a tökéletes szertartást! Az eljegyzéstől a fogadásig minden egyes szempontot testre szabhatunk, hogy minden sim szerelmi történetét úgy ünnepelhessük meg, hogy az valóban egyedi legyen számukra. Tartosa világban (szinte) minden romantikussá válik.

Készülj fel a partira – A kérdés felvetése csak a kezdete a simjeid esküvői élményének. Az “igen” kimondása után az izgalom és a szorongás veszi át az uralmat. Annyi mindent kell megtervezni! Válaszd ki a tanú simet, hogy az oltárhoz vezető út a lehető legszórakoztatóbb legyen. Aztán jöhet az eljegyzési vacsora, a próba, és az utolsó emlékezetes, egyedülálló éjszaka.

Keltsd életre a terveid – Ismerkedj meg a közelgő esküvő részleteivel, miközben a simek kiválasztják az esküvői öltözéküket és minden mást, amire szükségük lesz a nagy pillanathoz: menü, dekoráció, időbeosztás… minden! Járd be a közösségi alkotók által tervezett helyszíneket, miközben a simjeid tortát kóstolnak, fontolóra veszik a virágokat, és kiválasztják azokat a hagyományokat, amelyek legtartalmasabbá teszik a napjukat.

Kösd össze a pár kezét – A nagy esemény előtt ünnepelj a családdal egy próbavacsorán. Amikor végre eljön az idő, érezd a szeretetet, és éld ki minden fantáziádat. Cseréljenek fogadalmat, fogadjatok szövetséget és váltsatok csókot az oltárnál, mielőtt az igazi ünneplés elkezdődik. Kezdd a szertartást a tea felszolgálásával a családnak vagy menj egyenesen a fogadásig. Az ifjú házasok és a vendégek egyaránt táncolhatnak szeretteikkel, miközben az új házastársak felvágják a tortát, köszöntőt mondanak és fogadják a jókívánságokat.

Bemutató videók

Tartalom

 • Egy új, Tartosa nevű lakóvilág, amely Olaszország tengerparti részén alapul. A világ két városrészből áll, egy bérelhető telekkel és két lakatlan kezdő házzal.
 • Tartosában több olyan hely van, ahol a simek úszhatnak, beleértve a strandot is.
 • A simek rajzolhatnak a homokba a strandokon.
 • A jegyes simek mostantól számos esküvő előtti társasági eseményt szervezhetnek a nagy napra való felkészülés jegyében.
 • A jegyes simek felkérhetik barátaikat és családtagjaikat, hogy játsszanak bizonyos szerepeket az esküvői szertartáson. Két tanú, egy virágszóró, egy gyűrűhordozó és egy szertartásvezető is részt vehet az esküvői szertartáson. Minden szerep nemileg semleges, és bármilyen nemű sim betöltheti őket. Minden szerep választható. A simeknek nem kell, hogy ezek közül bármelyik betöltött legyen az esküvőjükön.
 • A különleges szerepkörrel rendelkező simek különleges műveleteket hajtanak végre az esküvői szertartáson. A virágszórók végigsétálhatnak az oltár előtt, és szirmokat dobálhatnak egy kosárból. A gyűrűhordozók egy kis párnán a gyűrűket viszik végig a folyosón. A szertartásvezetők pedig vezetik a szertartást.
 • A simek megvásárolhatják az esküvői csokrukat a tartosai virágboltban, és kiválaszthatják az esküvői ruhájukat a tartosai interaktív kagylóboltban. Az esküvői csokrok sosem hervadnak el, és az esküvő után is megőrizhetők emlékként.
 • A simek a tortamintákat a tartosai cukrászdában kóstolhatják meg, és itt vásárolhatják meg az esküvői tortájukat. Az esküvői torták szélesebb választékát a számítógépen keresztül lehet megrendelni. Az ínyenc főzésben (Gourmet Cooking) jártas simek saját esküvői tortát is készíthetnek.
 • Két funkcionális teakészlet angol és kínai stílusban. A simek tudnak teát áztatni, tölteni és felszolgálni a barátoknak és a családnak. Az esküvői események során a teát meghajolva vagy térdelve is felszolgálhatják. A teát lazábban is fel lehet szolgálni.
 • Az esküvői rendezvények másképp működnek, mint más társasági események. Kiválaszthatod és testre szabhatod, hogy milyen tevékenységeket szeretnél az egyes eseményeken a saját ízlésednek és hagyományaidnak megfelelően. Az esemény sikerét az határozza meg, hogy hány ilyen tevékenységet végeznek el az esemény során.
 • Új zongora, bár, svédasztal italszökőkúttal és táncparkettel három méretben.
 • Az esküvői szertartás társasági eseményt átdolgozták. Új tervezési lehetőségek, például a simek kiválasztása különleges szerepekre, az esküvői torta és a vendégek öltözékének (stílus és szín) kiválasztása.
 • Az új esküvői tevékenységek közé tartoznak a pohárköszöntők, beszédek, tortavágás, első tánc új tánclépésekkel, lassú tánc, tánc a gyerekekkel és csokordobálás. Irányíthatod az esküvő menetét a tárgyakkal való új interakciókkal, hogy utasítsd a vendégeket, hogy bizonyos tevékenységekhez gyűljenek össze. Szólhatsz a vendégeknek, mikor van itt az ideje leülni, enni, táncolni és egyéb tevékenységeket végezni.
 • Új, funkcionális esküvői folyosók háromféle hosszúságban és különböző stílusban, köztük láthatatlan változatban, hogy úgy díszíthesd a folyosót, ahogyan szeretnéd. A simek egyedül vagy párban sétálhatnak (akár csokrokat tartva) az oltár felé és vissza a folyosón.
 • Öt új esküvői ív különböző stílusokban.
 • 56 új esküvői torta 9 különböző stílusban, 2-től 4 emeletig. 96 új esküvői tortadísz 11 különböző stílusban. A tortadíszek feliratozhatók és az esküvő után emlékként megőrizhetők.
 • Új közösségi események: Eljegyzési vacsora (Engagement Dinner), Próbavacsora (Rehearsal Dinner), Családi összejövetel (Family Gathering), Lány/Legénybúcsú (Bach Party), Esküvői állófogadás (Wedding Reception), Fogadalom megújítása (Vow Renewal)
 • Új gyűjtemény: Üzenet a palackban (Message in a Bottle)

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Tervezz jegyeseddel egy álomesküvőt, szórakozz különböző tevékenységekkel a lagzi előtt és alatt is!

Simszerkesztés elemei

Hat frizura, két sapka, két felső, egy nadrág, harmincegy öltözék, tizenhat kiegészítő, két smink, két tetoválás és két pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Egy frizura, négy felső, egy nadrág, tizenkét öltözék, hat kiegészítő, két tetoválás és egy pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Öt frizura és három öltözék érkezik a gyermekek számára. Három frizura és két öltözék érkezik a tipegők számára.

Frizurák és sapkák

Sminkek és tetoválások

Ruhák

Cipők és kiegészítők

Vásárlás és Építés mód tárgyai