Sims 4 Moonlight Chic szett

Megjelent: 2022. május 26.

Öltözz fel egy emlékezetes éjszakára a Sims 4 Moonlight Chic szett segítségével, amelyet a párizsi alkotó, Paola Locatelli ihletett. Legyél elragadtatva a színektől, a fazontól és a modern stílustól egy olyan kollekcióban, amely segít simednek, hogy jól nézzen ki a randevúkon, és talán összetörjön néhány szívet.

Modern párizsi stílus – Párosítsd a rövidnadrágot tornacipővel a laza szórakozáshoz, vagy dobd fel a megjelenésed egy kis selyemmel vagy csillogással. A mai fiatalos divat a klasszikus stílusokból merít ihletet, hogy valami újat és trendit hozzon létre.

Időtlen romantika – A testhezálló ruha, a lenge ingek és az elegáns zakók olyan alapdarabok, amelyek mindig divatosak. Segíts a simednek megtalálni a romantikus szikrát olyan ruhadarabokkal, amelyek tartósak (még akkor is, ha a romantika nem.)

Promóciós videó

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Öltözz ki csinosan az éjszakai fényben!

Simszerkesztés elemei

Tíz felső, hat nadrág, egy öltözék, három kiegészítő és egy pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Négy felső, öt nadrág, egy kiegészítő és egy pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Egy sapka érkezik a gyermekek számára.

Ruhák

Cipő és kiegészítők