Sims 4 Modern Luxe szett

Megjelent: 2023. szeptember 07.

Itt az ideje, hogy hátradőlj, és kényeztesd a simed a luxus életével. Keményen dolgoztak, és itt az ideje megünnepelni, hogy milyen messzire jutottak. A Sims 4 Modern Luxe szett segítségével a simed az elegáns művészet, a kifinomult dekoráció és a kellemes kényelem segítségével mondhatja el, hogy “megcsináltam”. Hagyd a múltban a takarékosságot, és mutasd meg simjeidnek a siker jeleit.

Öleld magadhoz a kreatív oldalad, és tervezz egy stílusos és hívogató szobát, amely csordultig van csúcskategóriás darabokkal, például faliképnek álcázott tévével, dizájner táskákkal, szobrokkal és egy funkcionális lemezlejátszóval.

Xureila együttműködött fejlesztőinkkel és művészeti vezetőnkkel a szett megalkotásában. “Ez az egész élmény csodálatos volt! Nagyon élveztem a munkát a The Sims csapattal” – mondta Xureila. “A tervező táblámtól kezdve a bútorok stílusának és színeinek kiválasztásáig szürreális volt látni, ahogy az ötleteim életre kelnek. Ez valóban egy valóra vált álom! Olyan fekete művészekből merítettem ihletet, akik a fekete egyének fényűző életmódját mutatták be. Végül ez volt a projekt elsődleges inspirációforrása. A saját személyes ízlésemet és érdeklődési körömet kevertem bele a végtermék létrehozásához.” Miközben a simjeid a saját szobájukban pihennek, a hálószobai boldogság állapotában tölthetik az estét. A pompás ággyal és bojtos fejtámlával, hiúsággal, plüss szőnyeggel és más dekadens részletekkel felfedezheted, hogy egy este még sosem volt ilyen jó érzés.

Promóciós videó

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Égesd el a simoleonokat a fényűző otthonodért!

Vásárlás és Építés mód tárgyai