Sims 4 Horse Ranch kiegészítő

Megjelent: 2023. július 20.

Dolgozz keményen és játssz az állati barátokkal és a saját földterületeddel a Sims 4 Horse Ranch kiegészítővel! Nevelj, képezz és alakíts ki különleges kötelékeket a fenséges lovakkal, amelyek testreszabható családtagjaid! Gondoskodhatsz a kis bárányokról és kecskékről is, vagy megélhetsz a házi készítésű nektár eladásából. Alakítsd ki a saját egyedi életedet a farmon. Vásárold meg a kiegészítőt augusztus 31-ig, hogy bónusz tárgyakat szerezz a dolgos simjeid számára!

Ringató farmer digitális tartalom  Kényeztesd a simed egy kis kikapcsolódással egy nehéz munkanap után a rezonátor gitárral, a szekérkerék művészettel és a rusztikus hintaszékkel, amelyek augusztus 31-ig** történő vásárlás esetén érhetők el.

Éld az életed!  Kelj fel korán reggel, nézz ki a nagy, nyílt vidékre, és tudd, hogy minden munkád kifizetődik! Töltsd a napjaid azzal, hogy boldogan és tisztán tartod az állataidat, betakarítod a prérifüvet, hogy etesd őket, lótrágyát gyűjtesz, hogy trágyázd a növényeidet, és saját nektárt készítesz, amit eladhatsz. Mindezt egy általad tervezett farmon teheted, akár egy hagyományos faházzal vagy egy nagy piros pajtával.

Kötődj az állatokhoz  Töltsd meg a farmodat állati barátokkal és alakítsd ki a közös életeteket! A lovaid – beleértve az imádnivaló csikóidat is – a háztartásod részei, és rengeteg különleges interakcióban lehet részük, mind a simekkel, mind a többi lóval. Gondoskodhatsz a kiskecskékről és birkákról is, és meghívhatod a szomszédokat, hogy megnézzék, milyen aranyosak.

Csatlakozz egy virágzó közösséghez  A farmon élésnek megvannak a maga békés és magányos pillanatai, de élénk társasági élet is van. A simjeid elmehetnek a városba, hogy találkozzanak a barátaikkal a bárban, kiereszthetik a gőzt a táncparketten, vagy edzhetnek a lovasparkban. Olyan rendezvényeket is tarthatnak, mint a közös főzés és a tánc a saját birtokukon, és felvehetnek egy tanyasi segédmunkást, hogy segítsen, amikor a munka felgyülemlik.

Nevelj lovakat  A lovak a család részei. Testre szabhatod a patás barátaidat a Simszerkesztő menüben, vagy új lovakat szerezhetsz, ha megmented vagy megveszed őket. Csikók is születhetnek a farmodon. A simek megtanulhatják a Lovaglás jártasságot, a lovak pedig az Ügyesség és az Ugrás jártasságokat fejleszthetik. A képzett lovak és lovasok még díjakat is nyerhetnek a lovasközpontban.

Bemutató videók

Tartalom

 • Egy új, nagyméretű lakóvilág: Gesztenye-hegyhát (Chestnut Ridge). A világ az amerikai nyugaton és régi westernfilmeken alapul.
 • A Chestnut Ridge rengeteg nyílt területet kínál a lovagláshoz és a lóháton történő felfedezéshez. A Rettegett ló barlang (Dreadhorse Cavern) a Vágtázó-szurdok (Galloping Gulch) nyílt terepen található. Ez egy mélyreható szerepjáték stílusú “válaszd ki a saját kalandodat” nyúljárat játék. A játékosok felfedezhetik a barlangot és megküzdhetnek az ellenséggel, hogy jutalmakat találjanak.
 • A lovak a ménes fő vonzereje. A háztartás tagjai, de nem közvetlenül irányíthatók.
 • Lovak vásárlása, mentése, eladása és tenyésztése. A lovak tenyésztése további előnyökkel jár, például olyan jellemvonásokkal, amelyek kizárólag a tenyésztett lovakra jellemzők.
 • A CAS-ben lovak és csikók is létrehozhatók. A szőrzet teljes körű testreszabhatóságával rendelkeznek, ami a vérfarkasok, macskák és kutyák számára is elérhető. Színkerék, minták, sablonok, ecsetek stb.
 • A lovaknak szükségük van az igényeik kielégítésére. Megeteheted őket prérifűvel, vagy hagyhatod őket prérifüvön legelni, kikefélheted őket és kiszedheted a patáikat, foglalkozhatsz velük, összeszedheted a trágyakupacukat és tisztán tarthatod a helyüket.
 • Levághatod a prérifüvet a lovaknak vagy a nektárkészítéshez.
 • A lovaknak négy olyan jártasságuk van, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a versenyekhez és a ló monetáris értékéhez. A simek ezeket a jártasságokat fejleszthetik a lovaikkal, hogy segítsenek nekik nehezebb szintű versenyeket nyerni.
 • A gyerekek és az idősebb simek lovagolhatnak, és fejleszthetik a Lovaglás jártasságot; azonban csak a tinédzserek és az annál idősebb simek edzhetnek lóugratókon és a hordókerülőn, és részt vehetnek a versenyeken. A gyerekek egyszerre szereznek mozgáskészség és lovaglás jártasságot.
 • Benevezhetsz a Lovasközpontban (Equestrian Centre) az ott megrendezett versenyekre; a központ New Appaloosában található. Részt vehetsz a Hordókerülő (Barrel Racing), Díjugratás (Show Jumping), Állóképességi (Endurance Racing) és Vadnyugati szórakozás (Western Pleasure) versenyeken.
 • Minden mester szintű verseny elérése után részt vehetsz a Lovasbajnokságon (Ultimate Horse Championship).
 • A nektárkészítés egy új, saját jártassággal rendelkező tevékenység. A házi termesztésű alapanyagokból nektárt készíthetsz, majd azokat nektártartókban hagyhatod érlelni, hogy ez növelje az értéküket.
 • A mini kecskék és mini bárányok is megvásárolhatók. Megnyírhatod a birkákat és a tejelő kecskéket alapanyagért vagy simoleonért, megetetheted őket, megtisztíthatod őket és barátkozhatsz velük.
 • Felvehetsz egy farmsegédet, hogy segítsen a tanyai munkákban. A segédek mind a Horse Ranch, mind a Cottage Living kiegészítővel érkezett állatokról gondoskodnak. Emellett kitakarítják a lovak helyét, az állatistállókat, feltöltik a takarmánytárolókat, gondozzák a növényeket és megjavítják az elromlott dolgokat a farmon. A növényeket is betakarítják és a lótrágyát is összeszedik, ha megkérik őket.
 • Új állatok: Lovak
 • Új haszonállatok: Mini bárányok és mini kecskék
 • Új életcélok: Bajnok lovas (Championship Rider), Nektárkészítő szakértő (Expert Nectar Maker)
 • Új (sim) jellemvonások: Farmer (Rancher), Lóimádó (Horse Lover), Bajnok edző (Grand Champ Trainer) (Jutalom), Nektár mindentudó (Nectar Know-It-All) (Jutalom)
 • Új (sim) jártasságok: Lovaglás (Horse Riding), Nektárkészítés (Nectar Making)
 • Új (ló) jártasságok: Vérmérséklet (Temperament), Ügyesség (Agility), Ugrás (Jumping), Állóképesség (Endurance)
 • Új (ló) jellemvonások: Agresszív (Aggressive), Bátor (Brave), Dacos (Defiant), Energikus (Energetic), Félénk (Fearful), Szabadlelkű (Free Spirit), Barátságos (Friendly), Független (Independent), Intelligens (Intelligent), Kedélyes (Mellow), Törődést igénylő (Needy), (Champion Horse) (Jutalom), Bajnok gének (Champion Genes), Jól nevelt csikó (Well-Mannered Foal) (Tenyésztési jellemvonás), Játékos (Playful) (Tenyésztési jellemvonás), Kíváncsi (Curious) (Tenyésztési jellemvonás)
 • Új közösségi események: Farm összejövetel (Ranch Gathering), (Farm állatok napja) Ranch Animal Day
 • Új szolgáltatási NJK: Farm segéd
 • Új tánc: Cowboy tánc (Cowpoke)
 • Új játékmenet tárgyak: Fekhely, lólabda, takarmánytároló, itatóvályú, lóugratók, hordókerülők, nektárkészítő, táncparkett, prérifű

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Neveld fel a lovad, versenyezz vele a lovasbajnokságért, vagy készíts többféle minőségi nektárt!

Simszerkesztés elemei

Hét frizura, hat sapka, tizennyolc felső, nyolc nadrág, tíz öltözék, hat kiegészítő és hat pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Hat frizura, hat sapka, három szakáll, tizenkilenc felső, három nadrág, négy öltözék, hat kiegészítő és két pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Három frizura, két sapka, egy felső, egy nadrág és egy pár cipő érkezik a gyermekek számára. Egy felső, egy nadrág, egy öltözék és egy pár cipő érkezik a tipegők számára. Egy öltözék érkezik a babák számára.

Frizurák, sapkák és szakállak

Ló elemei

Ruhák

Cipők és kiegészítők

Vásárlás és Építés mód tárgyai