Sims 4 Home Chef Hustle cuccok

Megjelent: 2023. szeptember 28.

Fejleszd a konyhaművészeti jártasságaidat új kisgépekkel, és szerezz pénzt a főzéssel a Sims 4 Home Chef Hustle cuccok segítségével! Tervezz egy hatékony konyhát minden olyan eszközzel, amire szükséged van ahhoz, hogy mesteri otthoni szakács legyél. A simek stílusos kötényekben és más konyhai kiegészítőkben parádézhatnak, az amatőr szakácsok pedig akár jövedelmező mellékállássá is tehetik a főzést saját ételstandjukkal.

Kisgépek, nagy frissítés – Szereld fel konyhád olyan kisgépekkel, mint egy konyhai robotgép, gofrisütő vagy pizzasütő kemence, hogy bővítsd a konyhaművészeti látóköredet. Ahogy a simek fejlesztik jártasságaikat, egyre többet tudnak majd kezdeni ezekkel az új készülékekkel, és egyre több finom receptet fedeznek fel.

Etesd a szomszédokat – Alakítsd mellékállássá a főzés iránti szeretetedet! A simek saját kisvállalkozást nyithatnak az új ételstanddal, és ízletes finomságokat és ínycsiklandó ételeket árulhatnak a szomszédoknak. A standokat elnevezheted és testre szabhatod, hogy tükrözze a simed stílusát és az általa felszolgált ételek fajtáját.

Friss séf stílusok – A főzési kalandod nem lenne teljes a megfelelő ruhadarabok nélkül. A konyhakész frizurák, az étel témájú kiegészítők és az egész családnak szánt kötények segítségével a simjeid komoly amatőr szakácsoknak tűnnek majd.

Bemutató videó

Tartalom

  • Hamarosan!

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Készítsd elő a hozzávalókat, hogy süss saját készítésű gofrit vagy pizzát, ezeket akár árulhatod is az ételstandon extra simoleonért!

Simszerkesztés elemei

Négy frizura, egy feloldható és egy sapka, két felső, három nadrág, négy öltözék, egy kiegészítő és egy feloldható és egy pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Két frizura, egy feloldható és egy sapka, három felső, két nadrág, egy feloldható öltözék, egy kiegészítő és egy feloldható pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Négy frizura, egy feloldható sapka és egy öltözék érkezik a gyermekek számára. Három frizura érkezik a tipegők számára.

Frizurák és sapkák

Tetoválás

Ruhák

Cipők és kiegészítők

Vásárlás és Építés mód tárgyai