Sims 4 High School Years kiegészítő

Megjelent: 2022. július 28.

Légy jó (vagy rossz) diák, csatlakozz egy klubhoz, indíts el egy trendet, és hozd ki a legtöbbet a tinédzserkorból a Sims 4 High School Years kiegészítő segítségével! Navigálj az olyan ikonikus tinédzserélmények között, mint a bálba járás, a csínytevések, az identitással és a trendekkel való kísérletezés, valamint a barátságok és rivalizálás a tanórán kívüli eseményeken. Az érettségi előtt rengeteg a tennivaló. A tini simek részt vehetnek az órákon, kapcsolatba léphetnek a tanárokkal, és még pénzt is kereshetnek stílusinfluenszerként vagy streamerként.

Középiskolai tapasztalat – Tapasztald meg a középiskola minden hullámvölgyét! Vegyél részt személyesen az órákon, ismerkedj meg a tanáraiddal, lógj az ebédlőben, és még a szekrényedet is díszítheted! A legértékesebb pillanataidat talán akkor éled át, amikor iskola után a barátaiddal csavarogsz.

Ikonikus tini pillanatok – Táncold végig az éjszakát a szalagavatón, és ünnepeld az érettségi ünnepséget a családoddal és a barátaiddal (ha lépést tartasz az iskolai feladatokkal). E nagy pillanatok mellett a simek életre szóló barátságokat köthetnek, más tinik randira hívhatják őket, részt vehetnek iskolán kívüli tevékenységekben és csapatokban, és megtapasztalhatják a pubertás hullámvasútját.

Rázd fel a dolgokat – A középiskola az önmegismerés időszaka! Találj magabiztosságot, hogy randira hívd a szerelmedet vagy a bátorságot, hogy lógj az óráról (ne hagyd, hogy az igazgató rajtakapjon). A tini simek felfedezhetik saját ízléseiket, és új lehetőségek nyílnak meg a csínytevésre. A csínytevéseknek és a sötétedés utáni kiosonásnak következményei lehetnek, ezért vigyázz, nehogy lebukj!

Fedezd fel a stílusod – Tedd sajátoddá a hálószobádat, tervezz ruhákat a Depop eladók által tervezett ruhákból, és légy Simfluenszer! A tini simek pénzt kereshetnek azzal, hogy ruhákat árulnak, és a Trendi oldalon reklámozzák az általuk tervezett megjelenéseket közvetlenül a hálószobájukból, amely most interaktívabb, mint valaha. Használj laptopot, olvass könyvet az ágyban, vagy akár párnacsatát is vívhatsz!

Bemutató videók

Tartalom

 • Egy új, Réz-völgy (Copperdale) nevű, nagyméretű lakóvilág. A világ a Riverdale-hez hasonló tinidrámák hátborzongató kisvárosain alapul, mint Stephen King regényeinek jelenségei.
 • Copperdale-ben karnevált rendeznek a vízre néző mólón. A simek elmehetnek ide és felszállhatnak a vasúti kocsira, ahol a ”válaszd ki a saját kalandodat” stílusú felugró ablakok mutatják, hogy mi történik a kísértetházban. Maga az épület nyúljárat. Vásárolhatsz fagylaltot és más ételeket, és fényképezkedhetsz a fotófülkében.
 • Követheted a tinédzsereket a Copperdale-ben található új középiskolába. Részt vehetsz az órákon és ismerkedhetsz a reggeli szabadidőben és az ebédidőben. Azt is választhatod, hogy egyedül küldöd őket (azaz nyúljáratba).
 • A középiskola és a közelben lévő előadóterem speciális telkek; Copperdale-ben minden telektípusból csak egy található. A játékosoknak nem lehet további középiskolájuk más világokban, és nem változtathatják meg a meglévő középiskola helyét. Ezek a speciális telkek azonban nincsenek elrejtve a térképen; a játékosok szabadon építkezhetnek rajtuk, és simjeik meglátogathatják őket még az eseményeken és a szokásos iskolai órákon kívül is.
 • A tiniknek naponta két órájuk van; egy délelőtti és egy délutáni. A hét minden órája más-más témát ölel fel, és a tinédzserek az adott témához kapcsolódó jártasságokat sajátítják el az órákon. A jártasságok a csomagok között kompatibilisek.
 • A tinédzsereknek minden pénteken vizsgáik vannak, amelyekre tanulniuk kell, hogy jól teljesítsenek. Ha rosszul teljesítenek a vizsgákon, az negatívan hat az iskolai teljesítményre.
 • Részt vehetsz a karriernapon és a szalagavatón.
 • Részt vehetsz a bálon egyedül vagy egy partnerrel (barátok vagy romantikus érdeklődésűek). A tinik becsúsztathatnak egy cetlit valakinek a szekrényébe, amelyen meghívják a bálba, vagy megajándékozhatnak egy másik tinit egy kézzel készített szalagavatós táblával. Egyszerűen közvetlenül is megkérdezhetik őket. A tinik megegyezhetnek abban is, hogy együtt hagyják ki a bált.
 • Szavazhatsz a bálkirályra/bálkirálynőre és a báli bolondra, és esetleg téged is megkoronázhatnak.
 • Meghívást kaphatsz a szalagavató előtti bulikra egy osztálytársadnál, és az utáni bulikra a mólón lévő karneválon.
 • Speciális iskolai események, mint például a szurkolások napja, a futballcsapat napja, valamint a számítógépes és a sakkcsapat tudományos vásárai. Versenyezhetsz más diákokkal, hogy megnyerd a versenyeket ezeken az eseményeken.
 • Alkalmanként meghívást kaphatsz az egyetemi bulikra és felnőtt kategóriás filmekre (nyúljárat), és kiosonhatsz a házból, hogy részt vegyél rajtuk anélkül, hogy lebuknál.
 • Kiválaszthatod a saját szekrényedet az iskolában, kidekorálhatod azt a tini ízlésének megfelelően, és használhatod arra, hogy felfrissülj, és az órák között harapj valamit.
 • Csínytevések a szekrényeken és az osztálytermi táblákon, a városi mítoszok megidézése csínytevés magas szintű jártassággal.
 • Büntetést kaphatsz csínytevésért, verekedésért vagy lógásért, vagy akár ki is rúghatnak.
 • Leteheted az előrehozott érettségit a középiskolában, magas szintű jártasságokkal és jó jegyekkel, vagy otthagyhatod a középiskolát. Azok a tinédzserek, akik korán érettségiznek le, teljes munkaidős karrierlehetőséget kapnak, és tiniként egyetemre járhatnak (a Discover University kiegészítő segítségével).
 • Azokat a tinédzsereket, akiket kizártak a középiskolából vagy lemorzsolódtak, bizonyos karrierekből kizártak, de amikor fiatal felnőttek lesznek, online órákat vehetnek, hogy megszerezzék a diplomájukat, és újra hozzáférjenek ezekhez a karrierekhez.
 • Azok a tinik, akik jó eredménnyel érettségiznek, búcsúbeszédet mondhatnak a ballagáson.
 • A középiskolai ballagás nem nyúljárat.
 • Más tinik felkérhetik a simjeidet, hogy legyenek legjobb barátaik, kezdjenek romantikus kapcsolatot, vagy elhívhatják őket a bálba.
 • A simek ellátogathatnak az új BubiTeába és a használtruhaboltba (Bubble Tea and Thrift Store), ahol buborékos teát fogyaszthatnak, miközben használt ruhákat nézegetnek.
 • Használhatod a használtruhabolt ruhatartóit, hogy egyedi megjelenést tervezz az üzlet naponta változó készletéből. Megtarthatod és viselheted, vagy eladhatod őket az online divatpiacon, a Trendi nevű mobilalkalmazáson. Promózhatod a megjelenéseidet, hogy nagyobb érdeklődésre tarthass számot a ruhatervezéseid iránt.
 • Használhatod az új Közösségi nyuszi (Social Bunny) alkalmazást a barátokkal és családtagokkal való kapcsolatépítésre, online drámák indítására és követők szerzésére. Posztolhatsz, privát üzenetet írhatsz, simeket jelölhetsz meg és reagálhatsz más simek üzeneteire és posztjaira. Ha több követőd van a Közösségi nyuszin, az növeli az érdeklődést a Trendi kinézeteid iránt is.
 • A Trendi megjelenés (vagy bármely kézműves tárgy eladása az összes csomag meglétével) a Vállalkozó (Entrepreneur) jártasságot fejleszti. Ez egy kisebb, 5 szintű jártasság, amely további lehetőségeket nyit meg a simek számára, hogy pénzt keressenek mellékállásként.
 • Új iskola utáni tevékenységek: Szurkolói csapat, labdarúgó csapat, informatikai csapat, sakkcsapat
 • Új telektípusok: BubiTea és használtruhabolt, Középiskola (Speciális), Előadóterem (Speciális)
 • Új jártasság: Vállalkozás (Entrepreneur)
 • Új tini életcélok: Dráma láma (Drama Llama) Céltudatos (Goal Oriented), Nagyra becsült ikon (Admired), Élj a mának (Live Fast)
 • Új jellemvonások: Szociálisan esetlen (Socially Awkward), Partiállat (Party Animal), Túlteljesítő (Overachiever), Rokonszenves (Relatable) (Bónusz), Gondtalan (Untroubled) (Jutalom), Magasra törő (Highflier) (Jutalom), Hajmeresztő (Dauntless) (Jutalom), Ikonikus (Iconic) (Jutalom), Sakkmester (Chess Master) (Jutalom), A tudás (The Knowledge) (Jutalom), Hiteles mókamester (Authentic Prankster) (Jutalom), Szurkolói Klub Bajnok (Cheer Champion) (Jutalom), Sztárjátékos (Star Player) (Jutalom), L33T Hacker (Jutalom), Kitűnően érettségizett (Graduated with Honors) (Jutalom), Megszerezte az online érettségi bizonyítványt (Earned Online High School Diploma) (Jutalom), Kirúgták a középiskolából (Expelled from High School) (Jutalom), Előrehozott érettségit tett a középiskolában (Graduated High School Early) (Jutalom), Középiskolai lemorzsolódás (High School Dropout) (Jutalom), Búcsúbeszédet mondó végzős diák (Valedictorian) (Jutalom)
 • Új játékmeneti tárgyak: Egy új ablak, amelyen a tinédzserek kimászhatnak, hogy kiosonjanak a házból, szurkolószőnyeg, focilabda, táblák, szekrények, buborékos tea pult, karneváli hinták, karneváli árusok, fotófülkék
 • Új halálnem: Városi mítosz általi halál (Death by Urban Myth), Bűzkapszula általi halál (Death by Stink Capsule)
 • Új preferencia kategória: Divat (Fashion)
 • Új mobilalkalmazások: Trendi és Közösségi nyuszi (Social Bunny)

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Légy népszerű a suliban, járj be az iskola utáni tevékenységekre, vegyél részt a bálon, vagy teremts divatot a Trendi mobilalkalmazás segítségével!

Simszerkesztés elemei

Tizenkét frizura, négy sapka, negyven felső, huszonöt nadrág, tizenhat öltözék, nyolc kiegészítő, öt smink, tíz testszőrzet és két pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Négy frizura, négy sapka, három szakáll, harmincnégy felső, tizenkilenc nadrág, négy öltözék, hat kiegészítő, egy smink, tíz testszőrzet és egy pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Tizenegy frizura érkezik a gyermekek számára. Hét frizura érkezik a tipegők számára.

Frizurák, sapkák, szakállak és szemöldök

Sminkek

Bőrrészletek és szőrzetek

Ruhák

Cipők és kiegészítők

Vásárlás és Építés mód tárgyai