Sims 4 Fashion Street szett

Megjelent: 2021. október 05.

Bővítsd a stílusod a Sims 4 Fashion Street szett kollekcióval, amelyet Mumbai divatos dizájnjai ihlettek. A gazdag színek, az ikonikus sziluettek és a kontrasztos minták energiát és vibrálást kölcsönöznek minden egyes darabnak. Mutasd meg egyéniséged azzal, hogy a trendi darabokat hagyományos részletekkel ötvözöd egy teljesen új stílusért.

Építsd fel a ruhatárad – A fényes, áramló anyagok és a modern szabások garantálják a lenyűgöző utcai viseletet minden sim számára. A hímzett részletektől a dinamikus árnyalatokig minden egyes darab önmagában vagy a meglévő ruhatáradba integrálva is könnyedén használható.

Minden a részletekben rejlik – Mi lenne egy öltözék kiegészítők nélkül? A karperecek, csillogó nyakláncok és feltűnő gyűrűk vonzzák a tekintetet, míg a szandálok lazán teszik teljessé a szettet. Fejezd ki stílusod henna tetoválással és vidám napszemüveggel is!

Promóciós videók

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Tűnj ki a tömegből az indiai stílus ihlette vibráló, modern darabokkal, valamint csillogó ékszerekkel!

Simszerkesztés elemei

Négy felső, három nadrág, három öltözék, öt kiegészítő (ebből egy piercing), két henna és két pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Három felső, négy nadrág, három öltözék, három kiegészítő, két henna és két pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára.

Hennák és piercing

Ruhák

Cipők és kiegészítők