Sims 4 Carnaval Streetwear szett

Megjelent: 2022. február 03.

Hozd magaddal az energiát a Sims 4 Carnaval Streetwear szettel, amelyet a Pabllo Vittarral közösen terveztünk, hogy megünnepeljük a brazil karnevál vibrálását! Testesítsd meg a világ legnagyobb bulijának magabiztosságát és kreativitását a divaton és a kiegészítőkön keresztül egy egyedi kollekcióval.

Pabllo Vittar megjelenései – Dobd fel simed mindennapi ruhatárát a Pabllo Vittar által képviselt élénk karneváli kultúrával. Ezek a megjelenések, stílusok és színek túláradóak, vadak és ragyogóak, és a Pabllo féle szabadság és szórakozás érzetét testesítik meg.

Minden nap legyen karnevál – Örökítsd meg a karnevál szellemét és esztétikáját dinamikus ruhákkal, sminkekkel és kiegészítőkkel minden sim számára. A kollekció folyékonysága arra ösztönzi a simeket, hogy ezeket az érdekes darabokat bármilyen megjelenéssel vegyítsék, és így rengeteg örömet szerezzenek.

Bemutató és promóciós videók

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Kerázd ki magad színes rucikkal, ereszd el a hajad a bulikban!

Simszerkesztés elemei

Három felső, négy nadrág, hét öltözék, két smink és öt kiegészítő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Négy felső, egy nadrág, két öltözék, két smink és öt kiegészítő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára.

Sminkek

Ruhák

Kiegészítők