Sims 2 Mesés díszletek cuccok

PictureMegjelent: 2006. április 13.

Kényeztesd simjeidet három vadonatúj stílussal, ajándékozd meg őket a mesék világának játékos élményével: frissítsd fel környezetüket víz alatti, vagy fantasy berendezésekkel.

ÚJ STÍLUSOK ÉS TÁRGYAK

Fantasy
Keltsd életre a mágia és hősiesség csodálatos világát! Vásárolj kis királykisasszonyaid és sárkánykölykeid számára képzelőerejükhöz méltó bútorokat, melyekkel berendezhetik mesevilágukat és kedvükre álmodozhatnak.
Rejtelmek tára – A színes ruhásszekrény csodálatos titkai minden gyermek képzeletét megtornáztatják. Ki tudja, hova vezetnek nagyszerű ajtajai?
Sárkánykincse: Ha bátor vagy és óvatos, megszerezheted a félelmetes sárkány féltve őrzött kincsét. Aztán tárolhatod ebben a fantasztikus ládikóban.
Tündérszép Tünemény – Varázsold el a gyerekszobát a tündérek és sárkányok világát idéző falvédővel.
Kancellári játékláda: Senki nem bánthatja gyermekeid játékait, ha ebben a biztonságos ládikóban tárolod azokat.

Víz alatti
Áraszd el a gyermekszobát a víz alatti világ hangulatával. Altasd őket az óceán megnyugtató morajával, és élvezd a megérdemelt pihenést te is… homok nélkül.
Tengermély tároló – Tárold kedvenc öltözékeidet ebben a látványos tengerész stílusú tárolóban.
Mélyálom alvóalkalmatosság: Szundíts egy nagyot a ringató kékség csodálatos nyugalmában. Aludj mélyen, egészen a tenger fenekén.
Első tiszt íróasztal – Legyen a tanulás szórakozás! Ez a masszív íróasztal bizonyára megihleti a gyereket, és szívesen fog leülni hozzá, még a mateklecke is gyorsabban megy, ha azt Fekete Bill kapitány számára kell elkészíteni.
Halacskás szőnyeg – Azt mondják, a tál aljára festett hal bőséges élelmet szimbolizál. Nem vagyunk benne biztosak, hogy a szoba alján tulajdonképpen mit is jelent, de csak jó lehet, hiszen mosolyog hozzá!

Hawaii
Egy hatalmas, várva várt divathullám hátán megérkeztek a népszerű, rikító Hawaii ingek. Vidám és élénk színeikkel hangulatos, trópusi légkört teremtenek.

Jelmezek
Sárkány – Tüzeld fel játszótársaidat, reszkessenek a falubéliek! Kincsek, hercegnők, vadkörte.
Királylány – Kislányoknak korona, csinos pici szép ruha. Elragadó csöppségeidet királyi légkörben nevelheted.
Sellőruha – Próbáld ki az uszony viszonyt, bújj sellőbőrbe!
Búvár – Békatalpas tengermélyi kalandok a mélység szerelmeseinek.

Tárgyak
Mentőöv – Ez a hasznos kis jószág még életet menthet, ha házadat egy kegyetlen napon elárasztaná a víz. Egyébként pedig pompás dísze minden falnak, illetve remek inspirációt nyújt az izgalmas tengerész anekdoták elmeséléséhez.
Mr. Románc álcája – Van, aki szerint csúfságát takarta, mások szerint egyszerűen csak nem szeretné, ha azonosítanák hódító személyiségét. Helyezd el simed hálószobájába, hátha segít a kibontakozásban.
Udvari bolond – Jelentkezz audienciára! Vagy helyezd ezt a maszkot szobád falára. Ne feledd, a királyok mulattatása nem tréfa!
Cseperedésmérő – Figyeld, hogyan nőnek a picik! Ezzel a szerkezettel centiméterről centiméterre nyomon követheted gyermeked fejlődését és növekedését a felnőtté válásig vezető úton.

 

BEMUTATÓ VIDEÓ

 

KÉPEK A JÁTÉKBÓL

[flagallery gid=25]