Hogyan halnál meg a Simsben? – Személyiségteszt

Mi a kedvenc színed?

Milyen hivatást választanál?

Épp a karácsonyi vacsorát készíted, amikor meggyullad a tűzhely. Mi az első gondolatod?

Buliba vagy hivatalos, és a szervező kíváncsi, mi az, ami semmiképp ne hiányozzon az étlapról. Mit válaszolsz?

Nyaralást tervezel, miben gondolkodsz?

Hol, hogyan töltöd legszívesebben a szabadidőd?

Elromlott a fűtés, most mihez kezdesz?

Melyik Sims 4-es szomszédságban laknál szívesen?

Mi az, ami számodra otthonossá tesz egy házat?

Milyen zenét hallgatsz legszívesebben?

Melyik természetfelettivel találkoznál legszívesebben?

Melyik szolgáltatóra lenne leginkább szükséged?

Válassz egy jártasságot!

Melyik a kedvenc évszakod?

Milyen csínyt hajtanál végre?

Válassz egy életcélt!

Hogyan halnál meg a Simsben? - Személyiségteszt
Tűzhalál

Bátor lánglovag vagy, aki a legkisebb konyhai tűztől kezdve a lángokban álló házig bármivel szembeszállsz. Sajnos a környezeted már kevésbé bátor, így hiába jutottál ki a pokoli hőségből, égő ruházatod úgy megrémítette lakótársaidat, hogy a nagy pánikolás közben nem volt lélekjelenlétük eloltani téged.
Fulladás

Szenvedélyed a lubickolás. Órákon át pancsolsz a kerti medencében, amikor csak teheted. Fejest ugrottál, majd hátranéztél, és esküdni mertél volna rá, hogy az előbb még egy létra volt abban a sarokban. És valahogy az a kerítés nem rémlik, hogy ott lett volna a medence körül.
Áramütés

Mindig is hozzáértően nyúltál a különféle kütyükhöz, néha viszont a magabiztos emberek elbízzák magukat, és máris kész a baj. Halálod megrázó élmény volt, nem csak neked, hanem a családodnak is, más-más értelemben.
Kimerültség

Imádod a mozgást, az alakformálást, ha csak teheted, az edzőteremben töltöd az időd. Egy elhúzódó betegség után azonban, mikor hosszú kihagyás után folytatod edzésterved ott, ahol abbahagytad, már tíz perc után úgy lihegsz, mint aki épp lefutotta a maratont. A térdeid remegnek, az izmaid megadják magukat, te pedig összeesel a kimerültségtől.
Éhezés

Folyton a kaján jár az eszed. Mindenki azt kérdezgeti, honnan van ilyen jó étvágyad, mígnem egyszercsak megelégeled, és diétára fogod magad. Minden nap korgó gyomorral ébredsz, és fekszel le, végül pedig egy kalkulációs hiba miatt eggyel több étkezést hagysz ki a kelleténél, és ezzel már túl is voltál életed utolsó vacsoráján. Ami sajnos olyan régen volt, hogy a Kaszás oldalán haladva végig csak azon töprengsz, vajon mi is volt az.
Tehénnövény

Botanikusnak születni kell. Legalábbis olyannak, aki a biológia törvényeit meghazudtolva létre tudja hozni egy állat és egy növény közös utódját. De neked sikerült: megalkottad a Tehénnövényt! Azzal azonban nem számoltál, hogy milyen furfangos lesz ez a kis bestia. Az egy dolog, hogy kiszimatolta, mennyire imádod a tortákat, na de hogy pont ezzel csaljon téged csapdába…? Minő pofátlanság! Legalábbis másra sem tudsz gondolni, miközben ő úgy csámcsog rajtad, ahogy te szerettél volna a szájában megjelenő tortán.
Gömbhal

Ha kaja, akkor te nem adod lejjebb az ételkülönlegességeknél, kiváltképp a sushiért rajongsz. Több rákot, polipot, kagylót és halat fogyasztasz, mint bármelyik ismerősöd. Viszont mindig is volt valami, amit ki szerettél volna próbálni: a halak tiltott gyümölcsét, a híresen hírhedt gömbhalat. Mivel féltél eleinte, vagy százszor utánaolvastál a szakács önéletrajzának, mielőtt el mertél volna menni az étterembe, de végül úgy ültél asztalhoz, hogy jó kezekben leszel. Ami így is lett volna, ha aznap nem más helyettesítette volna a mesterembert, ezért végül álmaid legfinomabb falata helyett rémálmaid legszörnyűbb halálélményével lettél gazdagabb aznap este.
Fagyhalál

Szereted a telet, a hideget, imádod a havat, és természetesen kedvenc ünneped a karácsony, ebből kifolyólag pedig jótét lélek vagy. Így esett meg, hogy mikor megláttál egy alulöltözött, vacogó kisfiút a karácsonyi vásárban, rögtön odaadtad neki vastag szőrmekabátodat, ami téged sok-sok éven keresztül melegen tartott. Hogy a jó szíved vitt-e sírba? Lehet. De a patológus minden esetre fagyhalált írt a kórlapodra.
Hőguta

A napra lehet nézni, de rád nem! Olyan csokibarna vagy minden nyár végén, hogy az ismerőseid zöldek az irigységtől. Ám egy szomorú emlékű napon elfelejtetted lejjebb tekerni a hőmérsékletet, így ropogósra sültél a napágyadon.
Murphy-ágy

Egy gondolat bánt engemet: ágyban, párnák közt halni meg! Bár Petőfi idejében még nem voltak becsukhatós ágyak, így ő biztos nem erről a halálról verselt. Porból lettél, porolt ágynemű leszel.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Szóljon hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.