Virágvége Szerelmesei

Virágvége szerelmesei – 6. Egy csók és más semmi

Az előző részben, Dina új munkát kap, és ma lesz az első találkozás, a divattanácsadóval. Vajon sikeres? Kiderül most.
Dina gondolatai: Nem is tudom, lehet, hogy ezt az egész divatbemutatót nem is nekem találták ki. És ha nem is tetszek majd nekik, akkor mi van? Na mindegy, ha nem, majd akkor felmerülhet az is, hogy átmenetileg odaköltözzek Péterhez. De el kellene mondanom mindenkinek, akit ismerek, hogy összejöttünk. De majd máskor, nem akarom elkapkodni ezt a dolgot. Megyek, megmosakszom.

Picture

Átveszek valami más ruhát, mert már két napja ez van rajtam. Nem mintha kellemetlen szagom lenne, de akkor is. Amúgy is arra van a mosógép, hogy mossa a ruhát. 🙂

Picture

Ennem kéne, mert nem nagyon szeretek éhes gyomorral lenni reggel. Össze kéne dobnom azt a spagettit, amit nemrég olvastam abban a szakácskönyvben. Igaz, nem reggelinek való, de az én hasam nem válogatós. 🙂

Picture

Hm, ez tényleg finom. Kár, hogy nincs itt Péter, most annyira hiányzik. Itt evés közben koccintatnánk, hogy összejöttünk. Bár fel tudnám hívni, de szegény biztosan későn ment haza, és alszik. Inkább nem is zavarom.
Telefoncsörgés:
Igen tessék, Dina vagyok!
George: Ő. szia, Dina, itt George. Brian embere vagyok. Ma én foglak megnézni, nem ő, mert ő nem ér rá. De én is divattanácsadó vagyok.
Dina: Rendben. Milyen ruhát vegyek fel?
George: Most teljesen mindegy, hogy miben jössz, mert most csak le foglak fényképezni, és megmutatom Briannek. Ja igen, egy kérdés, milyen színű a körmöd, ugyanis nem lehet semmilyen színe, azt mi választjuk ki, vagy ha van, akkor azt le kellene mosni. 🙂
Dina: Rendben, most jelenleg nincs, mert lemostam. Akkor indulok is.
George: Oké, vigyázz az úton, szia.

Picture

Dina gondolatai: Na, akkor induljunk, remélem, nem túl kihívó ez a top. Úr Isten, tavasz van, és ilyen hideg van? Mi lesz még itt. Jobb, ha felveszem a kinti ruhámat. Pedig már el is akartam tenni a szekrényembe.

Picture

Jó, hogy nem fagyott, mert akkor biztosan ma csúsztam volna ki az autóval, mert ma van az első napom. Pedig nincs is hideg az autóban sem. Nem értem én ezt az időjárást. 🙂

Picture

10 perccel később. 
Jézusom, ez a hely úgy néz ki, mint a “Szerelem csapdájában” lévő Divatcsarnok. Lehet, hogy én itt fogok majd egyszer, sztárként sétálni a kifutón? Na, kelj fel Dina, szép kis álom, menjünk be. Mégis hova kell itt menni? Megkérdezem a takarítónőt.
Elnézést, hol lehet itt jelentkezni modellnek?
Takarítónő: Ott jobb oldalt, a középső ajtón menjen be. De úgyis megtalálja, mert nagyon sokan jöttek el. 🙂
Dina: Köszönöm szépen.

Picture

A helyiségben:
George: Na jó, figyelem emberek! Mivel nincs itt Brian, akivel önök beszéltek telefonon, én fogom önöket majd bemutatni neki. Én is tanácsadó vagyok, a Le Tour Akadémián végeztem. Kérem, hogy csendben legyenek, hogy hamarabb végezzünk. Előbb kérem, hogy töltsék ki ezt az űrlapot, hogy tudjam ki-kicsoda.

Picture

Pár perccel később:
Szia, veled beszéltem nemrég telefonon, te vagy Dina?
Dina: Hali, igen én vagyok.
George: Mondta Brian, hogy téged jobban nézzelek meg, mert neked az alakod, a pofikád aranyat ér, és milyen igaza is volt.
Dina: Köszi szépen.
George: Nos emberek akkor, ha megvagyunk, menjünk ki és csinálok egy fényképet. Ha ez is megvan, akkor lesz egy divatbemutató fél óra múlva. Érdemes megnézni, de persze nem muszáj. Ha tanulni akarnak, akkor tőlük biztosan lehet. Ja és a kabátjaikat majd itt keressék, ugyanis ide hoztuk be.

Picture

Nos, kérem ez lesz az önök területe. Nem ennyien lesznek, önökből fogjuk kiválasztani majd a legjobb kettőt. Egy férfit és egy nőt. Természetesen értesíteni fogjuk önöket, ha kiválasztottuk a legjobbakat. Most kérném, hogy álljanak egy kicsit közelebb egymáshoz, hogy le tudjam fényképezni önöket.

Picture

Nagyon jó. Készen is vagyunk. Akkor lehet menni, öltözni, de meg is várhatják a bemutatót. 🙂
Az öltözőben: Dina és Joe bementek felöltözni.
Joe: Neked hogy tetszik ez az egész?
Dina: Hát. nem is tudom, nekem bejön. Csak az a baj, hogy egyet választanak ki.
Joe: Szerintem a csajok közül te vagy az esélyes. Nem tudom, nem tudtam, hogy fényképezni fognak, és nem borotválkoztam meg. Nézd meg, úgy nézek ki, mint egy majom. 🙂 Add ide a kezed!

Picture

Dina: De-de! Ezt nem szabad.
Joe: Cssss. Ne rontsuk el.
Dina: Én nem érzek semmit. Mit ne rontsunk el?
Joe: Ezt.
Ezt ki sem mondta, már meg is csókolta Dinát.

Picture

Dina: Nem! De én Péterrel járok! Ezt nem szabad.
Joe: Az a Péter egy nagy csaló, minden lány csak a pénze miatt van vele, biztosan csak te is. Péter mindenkit csak megvesz!
Dina: Nem! Én szeretem, és engem nem vesz meg! És szállj le rólam! Vili?
Joe: De én akarlak! Az enyém vagy!
Dina: Segítség, ááá! Valaki! Hívom a rendőrséget!

Picture

Úr Isten! Mit tettem? Mostantól nevet váltok, és a föld alá bújok!
Járókelő: Valami baj van? Hé, önhöz beszélek!
Dina: Mi-mi? Semmi. Hagyjon már maga is.
Járókelő: Rendben, nem kell leharapni a fejem, csak megkérdeztem.

Picture

Ez a vacak is most nem indul be. Gyerünk. mi lesz! 🙁 Jaj ne, a kabátom is ott hagytam! Nem baj, majd megyek a H&M-be és veszek egyet. Hé. egy pillanat. Úgy csinálok, mintha egy közveszélyes bűnöző üldözne. Végre beindult.

Picture

Dina dudál. Tü-tűűt! Vigyázzon! Istenem, majdnem elütöttem.
Ember: Hé. Maga őrült, be kéne zárni, láttad ezt, majdnem elütött! Idétlen, ilyennek kell adni jogosítványt, én meg már hetedjére bukok meg.
Otthon.
Dina: Meg kellene nyugodnom. Anyu azt mondta, hogy ilyenkor meditálni kell, meg kell nyugodni. Nagy levegő. kifúj. Ez marhaság. Utána kell néznem az interneten, hogy Péter milyen ügyekbe keveredett.

Picture

Nem ír semmit. Egy pillanat. Ez mi? Áh, már azt hittem, hogy találtam valamit. Írok neki egy e-mailt, hogy ez az őrült mit akart velem csinálni. Megyek zuhanyozni és nyugovóra térek, mert álmos vagyok. A holnap nem tudom, hogy mit hoz, lehet, hogy én leszek az a szerencsés, akit kiválasztanak. De ha Joe a másik, akkor hallani sem akarok róla.
Csengettek. 
Vajon ki az ilyenkor? Mit akarhat? Kiderül a következő részben.