Virágvége Szerelmesei 2

Virágvége szerelmesei 2. – 12. Epilógus

Ez történt ezelőtt: Dina elment a jövendőbeli munkahelyére, ahol felvették az adatait illetve megkapta a munkaruháját. Innentől kezdődhetett számára a munka.

Technikai okok miatt nem tudom sajnos tovább folytatni az Élet a nagyvárosban – Virágvége szerelmesei 2. című sorozatot, de egy kedves fórumozó (Gábor3) adott egy ötletet, miszerint írjam meg képek nélkül a történet befejezését. Nagyjából így lett volna vége eme tale-nak.
Dinának nagyon bejött az új munka. De a sors segített Péternek… Miközben Dina a hotelban szorgoskodott, sürgött – forgott, végezte munkáját, összefutott Péterrel, majd beszélgetésbe elegyedtek.
Péter addig nyaggatta Dinát, míg végül Dina azt mondta, hogy lehet szó egy vacsoráról, de szigorúan csak barátiról. A vacsora a közeli étteremben pompásra sikeredett, mind a ketten nagyszerűen érezték magukat.
Pár hét elteltével Dina és Péter egyre sűrűbben találkoztak, beszélgettek, hogy kivel mi történt eme rövidke idő alatt. Szívük mélyén mind a ketten tudták azt, hogy szeretik egymást, és ezt egy séta közben már ki is fejezték ezt  egymásnak.
Pár hétig külön laktak még a hős szerelmesek, de aztán úgy döntöttek, hogy összeköltöznek. Dina visszaköltözött Virágvégébe Péterhez, ahol elmondta Péternek hogy apuka lesz. Dina nagyon félt, hogy mit fog majd mondani erre Péter, de kellemesen csalódott.
Péter majd kiugrott az örömtől a hír hallatán. Rögtön hívta barátait, szüleit. Teltek múltak a hónapok.
Eljött az idő …  4 hónap elteltével Dina egy teljesen egészséges fiúgyermeknek adott életet, ki a Gerard nevet kapta. Később Péter elvette Dinát feleségül.
DinaPéterGerard és a kis Cleo egy boldog családot alkotnak még máig is Virágvégében.
Kíváncsi vagy mi történt a sorozat többi főszereplőivel?
Mary összebarátkozott azzal az erőskezű masszőrrel, és máig is egy párt alkotnak a Bellavárai otthonukban.
Zack és Zane már nem laknak együtt. Zack meghúzódott és nem keresi már az egyéjszakás kalandokat, míg Zane átvette barátja szokását.
Stella még mindig a börtönben tölti mindennapjait, de igazán jó barátokra lelt ott.
Susanna, Dina anyukája nagyon szereti az unokáját, sokszor látogatja meg családtagjait.

Vége!