Sims Tales Office

Kilépek, lemondok, beadom..

Picture

Temérdek a tennivaló, a Sims Tales Awards a nyakunkon van, mindenki szorgalmára halmozottan szükség van. A szokásos megbeszélés azonban korántsem úgy alakul, ahogy azt hőseink eltervezik. Valaki váratlan bejelentést tesz… aztán még valaki… utána még valaki… vagy ő már mégsem? A tovább mögött kiderül!
Carmilla, Dettyke, Etti, Marci, Matt, NoAngelBrigi és Thea
Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Írta és szerkesztette: Marcello
Illusztrálta: Etti
***
Sziasztok!

Ahogy már a képregényből is kiderült, és az aktív látogatók bizonyára az elmúlt évben tanúsított jelenlétemből ki is következtethették: valóban nem vagyok többé a Sims Tales szerkesztője. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy örökre eltűnök, igyekszem elolvasni az írásaitokat, és talán még posztok is várhatóak tőlem, de számomra a szerkesztői pozíció betöltése ezzel a képregénnyel hivatalosan is véget ért. Még utolsó munkámmal igyekeztem ezt a képregényt minél szórakoztatóbbá varázsolni, őszintén remélem, hogy elnyerte a tetszéseteket. Köszönöm szépen Nektek az összes visszajelzést (pozitívat és negatívat egyaránt), és a rengeteg élményt, amit nyújtottatok, illetve kedves szerkesztőtársaimnak a türelmet, amit velem szemben tanúsítottak. A nevemmel biztosan fogtok még találkozni. Addig is mindenkinek sikerben gazdag alkotást kívánok!

Marcello
***
Kedves Mindenki!

Leginkább csak Marcit tudom ismételni, de ahogy azt Ti is mind észre vehettétek, az elmúlt évben nem túl gyakran bukkant fel a nevem a napi szinten megjelenő posztok alatt, és ez bizony azt is jelentette, hogy a háttérmunkálatokban is elenyésző az a mennyiség, amit elvállaltam, el tudtam vállalni. Életem folyama más mederbe szökött, és vannak dolgok, amiket idővel akkor is el kell engedni, ha kicsit nehéz. Ez a világ, amit most hátra hagyok, mindig is kedves lesz nekem, de most új kalandok várnak! Azért azt megígérhetem, hallotok még rólam, nem is olyan sokára, hiszen egy régóta tervezett és ígért posztsorozattal fogok elköszönni, ami remélem valamelyikőtöknek tetszeni fog majd. Minden jót nektek, játszatok, ötleteljetek, alkossatok sokat! Mert azt igenis kell! Igyekszem én is megfogadni a saját tanácsom… 🙂

NoAngelBrigi