Egy Angyal Bakancsban

Egy angyal bakancsban – 7. A leendő osztálytársak

Egy hét múlva már nagyon izgatott voltam. Teljesen becsomagoltam és anya vizsgáján is átmentem.

Picture

Mindig ellenőrizni szokta, hogy raktam-e mindent.

Picture

Picture

Már csak 10 óra volt hátra az indulásig és nagyon izgultam. Nem bírtam aludni, úgyhogy másnap reggel olyan voltam, mint egy hulla. Megreggeliztem és már jött is a busz. Persze az esőnek esnie kellett. 
Anyáék lejöttek búcsúzkodni és én már indultam is. 

Picture

Mikor odaértem már késő délután volt, és a nap is kisütött. Még nem sokan voltak ott, csak a leendő osztályfőnököm és még néhány gyerek. Az osztályfőnök nagyon kedves volt. Bemutatkozott utána megmondta, hol lesz a szállás. 
Megismerkedtem Nicky-vel és Sammel.

Picture

Mindketten nagyon jó fejek voltak, és úgy éreztem, ők is kedvelnek engem. Elkezdtünk beszélgetni. Nicky tényleg nagyon aranyos lány volt. Azt gondoltam, vele jól ki fogok jönni. Aztán végre elkezdtek a többiek is szállingózni.

Picture

Amikor mindenki itt volt, az osztályfőnök eligazítást tartott.

Picture

Felolvasta a tábor szabályait és elmondott egyéb formai dolgokat, a programot és a szobabeosztást. Majd a névsort is ellenőrizte. Akkor derült ki számomra, hogy Deby nincs a listán, amikor a jól megszokott Alenia Scrub, – ami az én nevem volt, csak sosem használtam,- nem következett a Deborah Sea név. Később tudtam meg, hogy mi is történt. De azt majd akkor.
A szobánk kicsit zsúfolt volt, de pont megfelelt. Sajnos nem mindenki jött el, de az osztály nagy része igen.

Picture

Késő délután tüzet gyújtottunk és beszélgettünk, Mrs. Brown különböző játékokat talált ki, hogy jobban megismerjük egymást.

Picture

Addig beszélgettünk, hogy ránk esteledett. A tábor fiú tagjai valamilyen okból kifolyólag nem akartak velünk tartani.

Picture

A hét folyamán sok mindent csináltunk együtt, és ebből kifolyólag sok új barátság köttetett, ami eredt például azonos érdekeltségből…
…közös szokásokból…

Picture

…egymás közötti hasonlóságból…

Picture

…vagy puszta szimpátiából.

Picture

Mindenki nagyon élvezte az együtt töltött időt, de sajnos ez az idő gyorsan véget ért. És ismét a buszra várva álltam, viszont most már eltelve új érzelmekkel, élményekkel és új barátságokkal…