Történetek kategória bejegyzései

Tale Promó

Új történet premierjét köszönthettük az oldalon, amely ezentúl szerdánként fog jelentkezni rendszeresen. A következő heti epizód tartalmából:

A Sötétség Angyala 2×02:

Végül magamhoz tértem. A saját szemszögemből nem telt el semennyi idő, ám mégis elég megviselten éreztem magam. És erősen kínzott az erős szomjúság, talán annyira, mint eddig még soha. Mégis, mennyi idő telt el?”

Ha lemaradtál volna az előző részről, itt elolvashatod.

A tale első évadát itt kezdheted el olvasni.

A Sötétség Angyala 2. – 1. A csend előtti vihar

2013. szeptember 13. Egy szorgos péntek estének ígérkezett. Másfél éve voltam tagja a klánomnak. Bár eleinte akaratom ellenére történt átalakulásom, hamarosan úgy éreztem, ez volt a legjobb dolog, ami valaha történhetett velem. És, bár nem volt mindig minden tökéletes, érzéseim még ennyi idő távlatából se változtak. Még egy vámpírvadász lányaként se. Persze, naiv dolog volt azt hinnem, hogy tényleg felhagy miattam az egésszel, de erre még rátérek.

A Sötétség Angyala 2. – 1. A csend előtti vihar Tovább olvasom

Tale ajánló – A Sötétség Angyala 2.

Jó hír a tale-ek szerelmeseinek, hogy több év pihenés után eljött ez a nap is, és megérkezett Ahsoka1994 tollából a Sötétség Angyala című történet folytatása. A második évad olvasásához nem elengedhetetlenül szükséges az első ismerete, de mindenképp nyújt egy kis pluszt, úgyhogy a premierig hajrá, még van idő el/újraolvasni az előzményeket! Az első epizód szerdán érkezik oldalunkra, ezt követően pedig minden héten azonos napon várhatjátok az újabbakat.

Eddig az alábbiakat tudjuk a tale-ről:

Cím: A Sötétség Angyala 2.
Írta: Ahsoka1994
Műfaj: Vámpíros, Dráma, Romantikus
Játék: Sims 4
Korhatár: 12
Figyelmeztetés: Vámpírok, erőszak, gyilkosság, vér, szexualitás, diszkrimináció

Történet:
Másfél évvel vámpírrá válása után Lejla úgy érzi, élete ismét a normális kerékvágásba került – a körülményekhez képest. Arra mindenesetre nem számít, hogy élete ismét fenekestül fel fog fordulni egy újabb vámpírvadászokkal való találkozás után. A lány hirtelen ugyanis arra ébred, hogy átaludt öt évet, és közben kitört egy újabb háború a vámpírok és vámpírvadászok között, melyben ezúttal harmadik fronton feltűnik a vámpírok eddig száműzetésben élő alfaja is, hősnőnk magánéletét pedig megbonyolította egy „másik nő” megjelenése.
Azonban talán nincs minden veszeve, hiszen a színfalak mögül feltűnik egy titokzatos segítő is.

Várunk titeket szerdán a történet premierjével!