Tintavér Extra

Verona turbózta fel a Tintavér szereplőit!

Bár a Tintavér tavaly véget ért, a történet és annak szereplői velünk maradtak. Valószínűleg a legtöbben tisztában vagytok azzal, hogy a történetet Matt a The Sims 4-ben forgatta, egyedi tartalmak felhasználása nélkül. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mi nem gondolkoztunk el azon, hogyan néznének ki a főszereplőink egyedi tartalmakkal felturbózva. Éppen ezért kerestük fel Veronát, aki igazi profinak számít az egyedi tartalmas simek készítésében, és megkértük őt, hogy turbózza fel néhány karakterünket. Verona végül négy személyt választott ki a szereplőgárdából, mi pedig a simek mellé elküldtünk mindenkiről egy-egy rövidebb ismertetőt is, ami segíthetett neki megérteni az átalakításra várókat.

Nézzük tehát, kiről mit tudott meg Verona, és a leírások alapján milyen egyediket választott a Tintavér négy főszereplőjéhez!

Visszafogott elegancia, nagy klasszikusok és a pályakezdők lelkesedése?

Trevor Bradley szenvedélyesen szereti az irodalmat és az írást – céljául pedig azt tűzte ki, hogy ezt a szeretetet megismertesse a diákjaival is. Természetesen a tanári szerepből kibújva, az iskola falain kívül ő is csak esendő ember, akinek szembe kell néznie a saját démonaival. Hogyan dolgozza fel a feldolgozhatatlant? Mi van akkor, ha mégsem érzi magát a helyén? Hogyan és legfőképp kivel kellene továbblépnie? Trevor a diákok számára egy mintafigura, de mint minden tanárnak, neki is vannak kétségei, amelyeket több-kevesebb sikerrel próbál palástolni a tanítványai előtt.

TimMac: Ameddig Ruby fel nem hívta rá a figyelmemet, észre sem vettem, hogy a módosított Trevornál nem változtak a vonások, mivel a más fényjáték teljesen más arcformát, és leginkább kisugárzást kölcsönöz a karakternek. Az eredeti “szigorú tanár vagyok” kisugárzással szemben a felturbózott esetében enyhe lenézést, lefitymálást vélek felfedezni, ami nekem nagyon idegen Bradley természetétől. A száj színe és az egyedi bőr (a nyak és az ujjak minden gyűrődésével) viszont sokat dob rajta.

 

Őszinte szavak, aggódó pillantások és hatásosan megfogalmazott mondatok?

Kitty Parnell mindig tudja, mikor és kit kell kérdeznie, ha válaszokat akar. Az iskolaújság sorsát majdnem annyira a szívén viseli, mint a barátaiét – és bármikor kész kiállni azért, amiben hisz. Nehezen ismeri be, ha téved, és időnként eltéved a határozott álcája mögött megbúvó érzései útvesztőjében; ám szerencsére mindig akad valaki, akire számíthat. Valaki, aki átöleli, ha vigaszra van szüksége, de a szemébe mondja azt is, ha hibázott.

Ruby: Nagyon tetszik a végeredmény, mert Kitty abszolút felismerhető maradt annak ellenére, hogy igenis látszanak rajta az egyedi tartalmak. Verona eltalálta azt a stílust, ami illik Kittyhez, és a frizura is jól áll neki. Egyedül talán annyi igazán szokatlan rajta, hogy a hajszíne világosabb, mint amit már megszokhattunk.

 

Büszkeség, dac és egy jobb sorsért való kitartó küzdelem?

Ethan Flynn a sokakat megfélemlítő, sötét ruhái és erős ökle mögé rejti a fájdalmát. Nem szereti, ha mások ítélkeznek felette, ám előfordul, hogy ő maga is kérdés nélkül próbál igazságot osztani – főleg, ha úgy érzi, sértegetik. Az utolsó utáni esélye az írókör, ahol úgy kell helytállnia, hogy igazán nem is akar. Mindenki azt gondolja, Ethan hamarosan követi az apját, és ő sem viszi többre egy elítéltnél, és néha még ő maga is elhiszi, hogy a környezetének van igaza. De mi van akkor, ha megjelennek az életében olyan emberek is, akik hisznek abban, hogy benne ennél több van?

Thea: Nehéz dolga volt Veronának, amiért csak a szereplők külső tulajdonságait és ruházatát módosíthatta, mert így nagyobb munka az egyedi tartalmakat összhangba hozni a meglévő testfelépítéssel, vonásokkal. Szerintem Ethan jól sikerült, bár első pillantásra nagyon fura volt ránézni, hogy ő ugyanaz az Ethan, sokkal realisztikusabb lett a megjelenése. Most igazán az a tekintélyt parancsoló alak, aki lenni szeretne.🙂 Ahogy látom, még fülbevalót is kapott, ami valóban volt neki, bár a Tintavér még nem tért ki erre. Tetszik a stílusa is, sokkal jobb a szerelése, mint amit a Sims 4 tartalmaival össze tudtam hozni neki. Bevallom, korábban én is megpróbáltam őt egyedivel felturbózni, de az eredmény inkább egy helyes kislány lett, úgyhogy sosem jelent meg róla kép nyilvánosan, ez az Ethan viszont kimondottan férfias. Egyetlen furcsaság számomra a bőrszíne, mert ő az én fejemben világos bőrű, veronásítva pedig kicsit latinosabb a genetikája. Na de erre persze számítottam is.😀

 

Különcség, bizonytalanság és mindent felülíró testvéri szeretet?

Morgan Valentine szerelmes: eleinte viszonzatlanul, majd viszonzottan, végül pedig úgy, hogy azt odáig nem is sejtette. Bár a népszerűségi lista alsó fertályán helyezkedik el, Morgan életét koránt sem a piszkálódók keserítik meg. Meg kell tanulnia, hogy a bizalom törékeny dolog, és hogy ugyanakkor hibázni nem bűn. A testvéréért tűzbe is menne, ha úgy megóvhatná, de rá kell jönnie arra is, hogy a legnagyobb jószándékkal sem mentheti meg a húgát a saját hibáitól. Elengedni pedig nehéz; legyen szó a testvére kezéről, az apjához fűződő utolsó reményeiről vagy pedig a legjobb barátjáról. De vajon mindenről le kell mondania?

Thea: Morgan szerintem nagyon csinos lett. Ő egy bohókás, különc lány, akinek igazából sosem sikerül beilleszkednie, de ha Verona lett volna a mentora, az új, trendibb stílusával talán végre leszálltak volna róla azok, akik folyton piszkálták. Tetszik, hogy ugyanúgy visszafogott maradt, mint amilyen eredetileg volt, mégis kifinomultabb és csajosabb. Neki a bőrszíne is pont jó, nem tudok benne hibát találni. Szuper munkát végzett rajta Verona.🙂

Óriási köszönet jár tehát Veronának a szép simekért és a remek képekért! Verona saját elmondása alapján élvezte a feladatot, bár nehezen állta meg, hogy a Tintavér szereplőinek vonásaiba bele ne nyúljon.

Szerintetek milyen lett a végeredmény? Hogy tetszenek az egyedivel felturbózott karakterek?

Főállású történetíró és profi fordító, mellékesen szárnybontogató youtuber. A Sims szériákon átívelő rejtélyek szakértője. Lelkes játéktesztelő, tudósító, lektor és Sims 4 játékos.

3 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Verona
4 évvel ezelőtt

Szuper. Alig vártam. Nem volt ez olyan egyszerű feladat, mint amilyennek tűnik.
De nagyon élveztem. Akarok még ilyet, vagy ehhez hasonló feladatot
Köszönöm, hogy felkértetek erre.

Lee
Lee
4 évvel ezelőtt

Nekem tetszik, hogy ilyen “alternatívabb” külsőt kaptak a szereplők, illik hozzájuk. Verona ügyes, és nagyon egyedi stílusa van.

Verona
4 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Lee

Köszönöm Lee!