Tintavér Extra

Tintavér iskolatúra és nosztalgiázás

Reméljük vannak, akik izgatottá válnak, ha ismét megláthatják az oldalon a Sims Addicts szerkesztői által – több mint egy éven át heti kétszeri rendszerességgel – írt történet borítóját. Na de vajon mi az apropója annak, hogy újra felbukkan a Tintavér címe a friss bejegyzések között?

Egy évvel ezelőtt volt a Tintavér évadzárója a Sims Tale-ek körében rekordnak számító 133. résszel, viszont egészen eddig nem adódott rá alkalmunk (értsd: elfeledkeztünk róla), hogy bemutassuk nektek a Brightwood High iskolát, amit most egy virtuális videótúrával pótlunk be! Ha szerettétek a Tintavért, és nosztalgiáznátok egy jót, netalán érdekelne, hogy pontosan merre is volt az írókör terme, vagy épp Hauser irodája, nézd meg videónkat!

A barkácsolás avatott mestere, ígéretes írópalánta, egyedi tartalom készítő. A Sims konspirációs teóriák lelkiismeretes közvetítője. Elhivatott fordító, Sims 3 és Sims 4 játékos, pótolhatatlan lektor.

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Gregoretta
4 évvel ezelőtt

Imádom ezt az iskolát! Na, ilyen helyen szívesen tanultam volna. <3 (Várjunk, van olyan, hogy “szívesen tanulni“? Mondjuk inkább azt, hogy jó lett volna ide járni.)
TimMac, le a kalappal előtted! Mindig olyan jókat építesz. 🙂 
Ahogy mindenki nagyon jó munkát végzett, mind a csapatotok az írással, mind Matt a fotózással. Annyira szerettem a Tintavért. Kicsit sajnálom, hogy nem lett/lesz második évad, de abszolút megértem az okokat. Egy történet megírása rengeteg időt és energiát el tud venni az embertől.
 
Jaj, a Vitakör jele! 😀 Nagyszerű! Na, meg Hauser is élvezheti a feje fölött lezajló LAN partikat.