Tintavér Extra

Tintavér iskolatúra és nosztalgiázás

Reméljük vannak, akik izgatottá válnak, ha ismét megláthatják az oldalon a Sims Addicts szerkesztői által – több mint egy éven át heti kétszeri rendszerességgel – írt történet borítóját. Na de vajon mi az apropója annak, hogy újra felbukkan a Tintavér címe a friss bejegyzések között?

Egy évvel ezelőtt volt a Tintavér évadzárója a Sims Tale-ek körében rekordnak számító 133. résszel, viszont egészen eddig nem adódott rá alkalmunk (értsd: elfeledkeztünk róla), hogy bemutassuk nektek a Brightwood High iskolát, amit most egy virtuális videótúrával pótlunk be! Ha szerettétek a Tintavért, és nosztalgiáznátok egy jót, netalán érdekelne, hogy pontosan merre is volt az írókör terme, vagy épp Hauser irodája, nézd meg videónkat!

Ne maradj le semmiről!
Kérj értesítést minden friss cikkünkről, vagy állítsd be, milyen típusú tartalmakról küldjünk hírt neked! A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

A barkácsolás avatott mestere, ígéretes írópalánta, egyedi tartalom készítő. A Sims konspirációs teóriák lelkiismeretes közvetítője. Elhivatott fordító, Sims 3 és Sims 4 játékos, pótolhatatlan lektor.

Feliratkozás
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Gregoretta Samsa
28 nappal ezelőtt

Imádom ezt az iskolát! Na, ilyen helyen szívesen tanultam volna. <3 (Várjunk, van olyan, hogy “szívesen tanulni“? Mondjuk inkább azt, hogy jó lett volna ide járni.)
TimMac, le a kalappal előtted! Mindig olyan jókat építesz. 🙂 
Ahogy mindenki nagyon jó munkát végzett, mind a csapatotok az írással, mind Matt a fotózással. Annyira szerettem a Tintavért. Kicsit sajnálom, hogy nem lett/lesz második évad, de abszolút megértem az okokat. Egy történet megírása rengeteg időt és energiát el tud venni az embertől.
 
Jaj, a Vitakör jele! 😀 Nagyszerű! Na, meg Hauser is élvezheti a feje fölött lezajló LAN partikat.