Tale Promó

Lakótársak Promó – Első fejezet

Két hete szombaton elstartolt a Lakótársak prológusa, és azon túl, hogy megismerhettétek Oliviát, rögtön meghozhattátok a főszereplőnk első döntéseit.

 

Az előző rész tartalmából:

„– Nem fogok hülyeségeket csinálni – ígértem unott hangon. Éppen elég filmet láttam már ahhoz, hogy pontosan tudjam, mit akartak ilyenkor hallani a szülők. Mindenki abban reménykedett, hogy míg mindenki más gyereke iszik, drogozik és bulizik, addig az övé lesz a kivétel, aki még tíz előtt ágyban van (lehetőleg egyedül), és tanul, mint a kisangyal.

 

– Dehogynem fogsz – mosolyodott el apa. – És ez nem is baj, csak anyád meg ne tudja. Azért vagy egyetemista, hogy megtanulj élni. Ha hülyeséget csinálsz, az sem baj, mert nagyon kevés olyan dolog van ezen a világon, amit ne lehetne helyrehozni. Én azt kérem tőled, hogy ha valamit nem tudsz egyedül megoldani, szólj!”

 

 

A következő rész tartalmából:

„Ráadásul reménykedtem benne, hogy Vickel legalább hetente egyszer lehetőségem lesz összefutni. Az eddigi beszámolói alapján úgy tűnt, a kollégiumi élet sokkal mozgalmasabb volt a kampusz szívében, mint amilyen itt, az albérlet környékén. Mintha csak a gondolataimat szerette volna megcáfolni valaki, ekkor megszólalt a csengő.

– Várunk valakit? – dugta ki a fejét a szobájából Josh.

– Én senkit – pislogtam vissza rá ugyanolyan tanácstalanul.”

 

Ha pedig valaki eddig lemaradt volna arról, hogyan is működik az interaktív történet, annak a holnap reggel érkező első fejezet előtt jó szívvel ajánljuk a Játékszabályok átolvasását.

 

Továbbá felkerült a három főszereplő adatlapja is – mindegyik folyamatosan frissül a történet előrehaladtával, tehát érdemes azokat is böngészni:

Ryan Phillips
A gimiben minden második lány belé volt szerelmes, persze én is. De igazából alig lehet róla tudni valamit...
Bővebben
Olivia Stewart
Elsőéves egyetemista vagyok, és szabadidőmben próbálok felnőni. Több-kevesebb sikerrel.
Bővebben
Joshua Evans
Vannak a titokzatos, komor srácok, és na, Josh nem az. De mennyivel könnyebb így vele szót érteni!
Bővebben
Ne maradj le semmiről!
Kérj értesítést minden friss cikkünkről, vagy állítsd be, milyen típusú tartalmakról küldjünk hírt neked! A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

Főállású történetíró és profi fordító, mellékesen szárnybontogató youtuber. A Sims szériákon átívelő rejtélyek szakértője. Lelkes játéktesztelő, tudósító, lektor és Sims 4 játékos.

3
Hozzászólás

Kérjük, jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Hozzászólás
2 Válasz
2 Követő
 
Legtöbbször megválaszolt komment
Legtöbbször értékelt komment
2 Hozzászólók
VeronaRuby Legutóbbi hozzászólók
  Feliratkozás  
Visszajelzés
Verona
Tag

Ez aztán a promó. Imádom. Alig várom a holnap reggelt.