Tale Promó

Lakótársak Promó – Első fejezet

Két hete szombaton elstartolt a Lakótársak prológusa, és azon túl, hogy megismerhettétek Oliviát, rögtön meghozhattátok a főszereplőnk első döntéseit.

 

Az előző rész tartalmából:

„– Nem fogok hülyeségeket csinálni – ígértem unott hangon. Éppen elég filmet láttam már ahhoz, hogy pontosan tudjam, mit akartak ilyenkor hallani a szülők. Mindenki abban reménykedett, hogy míg mindenki más gyereke iszik, drogozik és bulizik, addig az övé lesz a kivétel, aki még tíz előtt ágyban van (lehetőleg egyedül), és tanul, mint a kisangyal.

 

– Dehogynem fogsz – mosolyodott el apa. – És ez nem is baj, csak anyád meg ne tudja. Azért vagy egyetemista, hogy megtanulj élni. Ha hülyeséget csinálsz, az sem baj, mert nagyon kevés olyan dolog van ezen a világon, amit ne lehetne helyrehozni. Én azt kérem tőled, hogy ha valamit nem tudsz egyedül megoldani, szólj!”

 

 

A következő rész tartalmából:

„Ráadásul reménykedtem benne, hogy Vickel legalább hetente egyszer lehetőségem lesz összefutni. Az eddigi beszámolói alapján úgy tűnt, a kollégiumi élet sokkal mozgalmasabb volt a kampusz szívében, mint amilyen itt, az albérlet környékén. Mintha csak a gondolataimat szerette volna megcáfolni valaki, ekkor megszólalt a csengő.

– Várunk valakit? – dugta ki a fejét a szobájából Josh.

– Én senkit – pislogtam vissza rá ugyanolyan tanácstalanul.”

 

Ha pedig valaki eddig lemaradt volna arról, hogyan is működik az interaktív történet, annak a holnap reggel érkező első fejezet előtt jó szívvel ajánljuk a Játékszabályok átolvasását.

 

Továbbá felkerült a három főszereplő adatlapja is – mindegyik folyamatosan frissül a történet előrehaladtával, tehát érdemes azokat is böngészni:

Ryan Phillips
A gimiben minden második lány belé volt szerelmes, persze én is. De igazából alig lehet róla tudni valamit...
Bővebben
Olivia Stewart
Elsőéves egyetemista vagyok, és szabadidőmben próbálok felnőni. Több-kevesebb sikerrel.
Bővebben
Joshua Evans
Vannak a titokzatos, komor srácok, és na, Josh nem az. De mennyivel könnyebb így vele szót érteni!
Bővebben

Főállású történetíró és profi fordító, mellékesen szárnybontogató youtuber. A Sims szériákon átívelő rejtélyek szakértője. Lelkes játéktesztelő, tudósító, lektor és Sims 4 játékos.

3 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Verona
4 évvel ezelőtt

Ez aztán a promó. Imádom. Alig várom a holnap reggelt.

Verona
4 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Ruby

Na arra én is!