Tale Promó

Lakótársak információmorzsák

Mint azt a heti kirakós-rejtvényünkből sejthettétek: újabb kooperációs projekt a láthatáron! Ruby és Verona már korábban is bizonyította, milyen jól össze tudnak dolgozni. Legyen szó akár egy kihívás szövegéről, akár néhány szereplő újragondolásáról, Verona mindig kiváló képekkel tudta kiegészíteni Ruby remek szövegét.

Ráadásul nyerő párosunk ezúttal valami újszerűbe kezd, ami a Sims Addicts oldalon korábban még nem volt: egy interaktív történetbe. Itt az idő, hogy simmer olvasóink két nagy táborra szakadjanak, hogy a következő időszakban egymásnak feszülve skandálják a két nevet: Josh, vagy Ryan. A tét ugyanis nem más, mint az, hogy főszereplő Oliviánk végül melyiküket hálózza be.

De nézzük, hogyan is fog mindez működni! Minden részben több kérdést is kaptok, amelyekre egy héten át szavazhattok, így befolyásolva Olivia döntéseit. Az ez után érkező részben pedig robbantjuk is az általatok bekészített időzített bombát, és meglátjuk, hogyan reagál minderre Olvia két lakótársa. Ha tehát érdekel titeket Olivia sorsa, és szeretnétek beleszólni, melyik fiú felé terelődjön, mindenképp szálljatok be a szavazásba!

Felkészülésképp pedig lássunk is egy nyálcsorgatós képet a prológusból Verona jóvoltából, hogy mindenki mérlegelhessen az első rész megjelenéséig, melyik fiú mellett teszi le a voksát!

Semmiképp ne maradjatok le a szombati premierről! És addig is kövessétek az oldalt, hogy elcsíphessetek minden előzetes információt, amit a Lakótársakról teszünk közzé!

A barkácsolás avatott mestere, ígéretes írópalánta, egyedi tartalom készítő. A Sims konspirációs teóriák lelkiismeretes közvetítője. Elhivatott fordító, Sims 3 és Sims 4 játékos, pótolhatatlan lektor.

6 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Niki
Niki
4 évvel ezelőtt

Ez nagyon jó lesz 😀 most feldobtátok a napomat 😀 jó lesz hogy nekünk is lehet szavazni hogy hogy alakuljanak az események 🙂

Ruby
4 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Niki

Remélem, hogy elnyeri majd a tetszésedet (és a többiekét is :)) a történet. Én már izgatottan várom a holnapi premiert! 😀

Verona
4 évvel ezelőtt

Tökéletes beharangizó. Rettenetesen izgulok Nagyon izgi lesz.

Ruby
4 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Verona

Egyetértek! 🙂
Én is nagyon izgatott vagyok már, és remélem, nem csak mi vagyunk így ezzel… 😀

Verona
4 évvel ezelőtt
Válasz neki:  TimMac

Erre én is kíváncsi vagyok