Szórakozás

Tintavér kvíz – Mennyire ismered Robot?

Bár a Tintavér már hónapokkal ezelőtt véget ért, a szereplők azért nem hagytak el bennünket teljesen. Ezúttal egy olyan kvízt hoztunk nektek, amelynek segítségével kideríthetitek, mennyire ismeritek Rob Springert.

Miután kitöltöttétek a kvízt, olvassátok el a rátok vonatkozó értékelést is (a tovább mögött!), majd írjátok meg nekünk, mennyire is ismeritek Robot!

Értékelés

 

0-3 pont – Annyira ismered Robot, mint Thomas van der Hoom. Tudsz a létezéséről, esetleg az arca is előtted van, de nem érdekel téged különösebben.

4-6 pont – Annyira ismered Robot, mint Ethan. Tudod, ki ő és milyenek a körülményei, de nem látod át teljesen sem őt, sem a viselkedését.

7-8 pont – Annyira ismered Robot, mint a szülei. Figyelsz rá, egészen jól ismered őt, de abba már nem látsz bele, mi zajlik le a lelkében.

9-10 pont – Annyira ismered Robot, mint Theo. Nem érted őt teljesen, de figyelsz rá, elfogadod őt, ahogy azt is, hogy nem tudsz róla mindent.

11-12 pont – Annyira ismered Robot, mint Kitty. Fontos neked, sokszor olyan dolgait is észreveszed, amiket a legtöbben nem, de még így sem mondhatod el, hogy mindent tudsz róla.

13 pont – Annyira ismered Robot, mint Clara. Tudsz róla csaknem mindent, amit ember tudhat, de az érzései, gondolatai számodra sem teljesen világosak.

14 pont – Annyira ismered Robot, mint Michael. Ismered őt, mint a tenyeredet, megérted őt, a legféltettebb titkait is ki tudod fürkészni.

15 pont – Annyira ismered Robot, mint ő saját magát. Várjunk csak… Rob, te vagy az?!

 

Főállású történetíró és profi fordító, mellékesen szárnybontogató youtuber. A Sims szériákon átívelő rejtélyek szakértője. Lelkes játéktesztelő, tudósító, lektor és Sims 4 játékos.