Szórakozás

Születésnapi kódjátszma

Öt évvel ezelőtt ezen a napon indult útjára oldalunk, akkor még Sims Tales néven, és talán az akkori szerkesztők maguk sem gondolták volna, hogy ez egy ilyen hosszú út első lépésének bizonyul majd. Sok változás történt azóta az oldalon, hiszen elköltöztünk, változott a csapat, a tartalmak összetétele és maguk az olvasók is, egy gondolathoz azonban mindig is próbáltunk hűek maradni: ez az felület mindenkié, aki szereti a Sims szériákat. Éppen ezért semmi sem köt jobban össze minket, mint maga a játék – hogyan is emlékezhetnénk meg tehát méltóbb módon erről a napról, mint egy születésnapi Sims kvíz kitöltésével?

Különösen örülünk, hogy maga az EA is különleges ajándékkal készült évfordulónk alkalmából, és egy hétig ingyenessé tette a The Sims 4 alapjáték letöltését Originen. (A hivatalos verzió szerint persze a kettőnek semmi köze egymáshoz, de ne hagyjátok megtéveszteni magatokat. 😉 ) A legnagyobb ajándék számunkra mégis az, hogy ti itt vagytok, követitek írásainkat és eseményeinket, és megtöltitek élettel felületünket a weboldalon és Facebookon egyaránt. Mikor elfújjuk a tortán a gyertyákat, azt kívánjuk majd, hogy még sok ilyen születésnap álljon előttünk együtt, veletek.

Jó szórakozást a kvízhez, és ne felejtsétek el megosztani eredményeteket kommentben!

Ne maradj le semmiről!
Kérj értesítést minden friss cikkünkről, vagy állítsd be, milyen típusú tartalmakról küldjünk hírt neked! A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

7
Hozzászólás

Kérjük, jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Hozzászólás
1 Válasz
6 Követő
 
Legtöbbször megválaszolt komment
Legtöbbször értékelt komment
6 Hozzászólók
Ahsoka1994MattNikicusLightAqua Legutóbbi hozzászólók
  Feliratkozás  
Visszajelzés
LenaNorah
Tag

10/21

LightAqua
Tag

16/21 (azt hittem jobban fog sikerülni…) Egyik kérdést meg félreértelmeztem, egyébként a jó megoldásra gondoltam, csak végül a rosszra nyomtam. Ez is csak én lehetek xD

cus
Tag

18/21

Niki
Tag

12/21
Beugrottam a csökkenő sorrendes kérdéseknek 🙂 😀

Ahsoka1994
Tag

14/21
Helyenként talán kissé bezavart, hogy magyarul vannak a kérdések. 😀

Matt
Admin

Ügyesek vagytok, némelyik nem volt könnyű. 🙂
Ahsoka1994: Sims 4 szövegeire gondolsz? 😀

Ahsoka1994
Tag

Arra is, bár én épp az összes játékot angolul telepítettem. Úgyhogy leginkább az összesre, ahol tudni kell, mit hogy hívnak játékon belül. De a “kampechal” fordítás most nagyon megtetszett. 😀