Szórakozás

Melyik tale szereplő lennél?

Ki lennél, ha tale szereplő lennél? És vajon kivel alkotnátok ideális párost? Mindezt megtudjátok, ha a lenti két tesztre kattintotok! Férfi és női változatban is elkészítettük, hogy duplán szórakoztató legyen a mai szombatunk! Meglepődtetek az eredményen, vagy valahol legbelül mindig is sejtettétek? Várjuk eredményeiteket és véleményeteket a hozzászólásoknál!:)
Thea

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.

1
Hozzászólás

Kérjük, jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Hozzászólás
0 Válasz
0 Követő
 
Legtöbbször megválaszolt komment
Legtöbbször értékelt komment
1 Hozzászólók
Gregoretta Samsa Legutóbbi hozzászólók
  Feliratkozás  
Visszajelzés
Gregoretta Samsa
Tag

Nézelődtem az oldalon, és újra megtaláltam ezt a kvízt, amit annak idején is kitöltöttem. Az akkori eredményeimre sajnos nem emlékszem, de most megnéztem, ki lennék. Vicces, de férfiként a Halál lennék az Abyss – Út a mélybe taleből. 😀 Eléggé kiakadtam, amikor ezt megláttam. xD Nőként pedig Szalai Vivien lennék a Szappanbuborék a szerelemből. Nem tudom, ez mennyire illik hozzám, ugyanis már annyiszor el akartam olvasni azt a tale-t, de mindig kimegy valahogy a fejemből. Így meg már nem is emlékszem, milyen volt a személyisége, amikor egyszer beleolvastam. Hajh, de hiányoznak azok az idők, amikor egymás után érkeztek a jobbnál… Tovább »