Szórakozás

Játsszunk! – Sims 4 játékok nevei félrefordítva

Legutóbbi játékunk hatalmas sikert aratott, és bár most nem az élet (avagy halál) nagy kérdéseire keressük a választ épp, reméljük, eme könnyedebb kis szórakozás is kellő mértékű felüdülést biztosít majd mindenki számára!

Korábban már játszottunk hasonlót (extra szórakozásért és egy kis nosztalgiáért kattints ide és ide), még réges régen a tale-ek neveit kellett felismerni különböző idegen nyelveken, most azonban “magyar” szövegekkel dolgozunk. Mindenki ismerheti már számos helyről a google fordítóval történő oda-vissza fordítgatás eredményeként születő torzult szövegeket. Ezúttal mi sem csináltunk mást: a Sims 4 játékok neveit tettük be a közismert fordítóba, a legviccesebb eredményeket pedig egy kvíz formájában tálaljuk nektek. Vajon hány félrefordítást tudtok kisilabizálni, melyik kiegészítő nevét takarja? Induljon a játék!

0%

Melyik Sims 4 kiegészítőhöz ülünk le, ha a "Felülvizsgálat" nevűvel akarunk játszani?

Correct! Wrong!

Melyik kiegészítődhöz nyúlnál a virtuális polcodon, hogy "Lásd a városban"?

Correct! Wrong!

Na de azt tudod-e, mi az az "Unglin rögzítés"?

Correct! Wrong!

Melyik kiegészítőt takarhatja a "Pestis Elemei"?

Correct! Wrong!

Te melyikre mondanád, hogy "Tökéletes Fehér"?

Correct! Wrong!

Melyik kiegészítőben állapíthatja meg simed, hogy "A bowling gyűlölete működik"?

Correct! Wrong!

Én magam sem fordíthattam volna le szebben: "Az első tárgyam kedvtelésből tartott állatok számára". Na de vajon melyikről van szó?

Correct! Wrong!

Sajnos a karantén ideje alatt "Nem találkozunk", de szerencsére az azonos nevű játékkal még játszhatunk! Na de mi is ez?

Correct! Wrong!

Simed sem kerülheti el a "Politikai élet", na de melyik kiegészítőre van ehhez szükséged?

Correct! Wrong!

Már csak egy utolsó kérdésre kell válaszolnod, "Hogy megismerjük" a végeredményed, de vajon melyik kiegészítőn keresztül?

Correct! Wrong!

Sims 4 Kiegészítők Félrefordítva
Hajaj, ez most nem annyira jött össze, de ne keseredj el, híresek vagyunk kifejezetten furfangos kvízeinkről, és ez a mostani sem volt kivétel! Számíts a legváratlanabb megoldásokra is, de ne dőlj be annak se, ha valami túl egyértelmű, mert lehet tényleg az... És sok sikert legközelebbre!
Nem rossz, nem rossz, de van még hova fejlődni! Gratulálunk az eredményedhez, téged már nem lehetne elcserélni egy kecskére egy török piacon, értesz a Google fordítóhoz ennyire.
Gratulálunk, kifejezetten erős teljesítmény! Nem véletlen mondják, hogy a Google (fordító) a barátod, neked tényleg az! Persze egy-két pontot még egy ilyen jó barát is elcsaklizik előled, de elkeseredésre semmi ok, legközelebb megfejted a maradékot is!
Tökéletes megoldás, téged aztán nem lehet átejteni! Kívülről fújod az összes kiegészítőt, amit csak kiadtak a Sims 4-hez! Na de vajon menne ugyanez úgy is, ha török nyelvű fordítás alapján kéne választanod a megfejtések közül...?
Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

A barkácsolás avatott mestere, ígéretes írópalánta, egyedi tartalom készítő. A Sims konspirációs teóriák lelkiismeretes közvetítője. Elhivatott fordító, Sims 3 és Sims 4 játékos, pótolhatatlan lektor.

Feliratkozás
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Gregoretta
Gregoretta(@gregorettasamsa)
11 nappal ezelőtt

Ez jópofa. 😀 A Google fordító tud nagyon érdekes dolgokat produkálni, főleg, ha az ember direkt erőlteti is a móka kedvéért. Mindig is bírtam az ilyesmiket. 😀
Az eredményem: 7/10
Köszönjük a játékot! 😀