Szórakozás

Játsszunk! – Sims 4 játékok nevei félrefordítva

Legutóbbi játékunk hatalmas sikert aratott, és bár most nem az élet (avagy halál) nagy kérdéseire keressük a választ épp, reméljük, eme könnyedebb kis szórakozás is kellő mértékű felüdülést biztosít majd mindenki számára!

Korábban már játszottunk hasonlót (extra szórakozásért és egy kis nosztalgiáért kattints ide és ide), még réges régen a tale-ek neveit kellett felismerni különböző idegen nyelveken, most azonban “magyar” szövegekkel dolgozunk. Mindenki ismerheti már számos helyről a google fordítóval történő oda-vissza fordítgatás eredményeként születő torzult szövegeket. Ezúttal mi sem csináltunk mást: a Sims 4 játékok neveit tettük be a közismert fordítóba, a legviccesebb eredményeket pedig egy kvíz formájában tálaljuk nektek. Vajon hány félrefordítást tudtok kisilabizálni, melyik kiegészítő nevét takarja? Induljon a játék!

[wp_quiz id=”57753″]

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

A barkácsolás avatott mestere, ígéretes írópalánta, egyedi tartalom készítő. A Sims konspirációs teóriák lelkiismeretes közvetítője. Elhivatott fordító, Sims 3 és Sims 4 játékos, pótolhatatlan lektor.

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Gregoretta
1 évvel ezelőtt

Ez jópofa. 😀 A Google fordító tud nagyon érdekes dolgokat produkálni, főleg, ha az ember direkt erőlteti is a móka kedvéért. Mindig is bírtam az ilyesmiket. 😀
Az eredményem: 7/10
Köszönjük a játékot! 😀