Szórakozás

Fordítsunk megint!

Tavaly ősszel igen nagy népszerűségnek örvendett az egyik új szombati játékom, ami őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy jutott az eszembe XD, de milyen jó is volt, hogy megszállt az ihlet, mert sokatoknak megtetszett. 😀 Mára először egy igaz-hamis játékra gondoltam, aztán meggondolván magamat előszedtem a webfordítás nevű csudijó oldalt, és bedobtam pár tale/mini tale/egyperces címét, és eljátszadoztam kicsit a fordító gombbal, amelyből megszületett végül a mai Fordítsunk! 2.0 szórakozásunk. 🙂 Tudjátok, hogy szeretünk néha nehezíteni a dolgokon, úgyhogy ezt ezúttal sem ússzátok meg. Most csak idegen címeket kaptok a legkülönfélébb nyelveken, és ezekből kell valahogy kitalálnotok, vajon mi lehet a magyar megfelelője. (Nincs segítség. :))

Tippeljétek meg, aztán fordítsátok meg a “kis kártyát”. Ne felejtsétek el számon tartani, mennyit rontottatok, avagy mennyi lett jó. 😀 Várom sok szeretettel eredményeiteket! Ki lesz a legügyesebb fordító? 🙂

Etti

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.
Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments